Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bilgi almam gereken konular

Xaji

Member
Merhaba, esenlikler.

Bazı konularda sizden yardım almam gerektiğini düşündüm. Okulumda farklı ülkelerden insanlar olduğu için yahudiler de olabiliyor ister istemez göz göze gelip konuşabiliyoruz. Genelde selam verdiklerinde, selam diyip uzaklaşıyorum. Bir gün elini uzattığı için kırın burun yapmasın diye tokalaşmıştım. Fakat kendimi lavaboda buldum ve kusuyordum. Bu genelde, ne zaman yahudi yazıları veya marşlarını görsem oluyor. İçimde bulantı oluşuyor. Bu psikolojik bir durum mu, yoksa gerçekten oradan bir kötü enerji mi geliyor, anlamadım. SS olmadığım zamanlarda böyle olmuyordu.

9 yıllık bir arkadaşım var ve kendisine güvendiğim için inançlarımdan az çok bahsettim. Çoğu şeyi kabul etse de bazı şeyleri kabul etmedi. Örneğin, Tanrılarımızı inandıramadım. Eğer öyle bir şey varsa, Tanrılar neden tek bir baş Tanrıya göre yani Babamızdan bahsediyor ona göre hareket edip düzen kuruyorlar, dedi. Ayrıca, yahudiler düşmansa, neden onca şeyi icat etmişler? Örneğin, Google veya video oyunları gibi. Ya da diğer konularda buluşlar yapmışlar. Düşmanımız olacaksa, o da Araplar olmalı, dedi. Gerçi ben de öyle düşünüyordum ama gerçeği anlayınca fikrim değişmişti. Son olarak, ırklar ve ülkeler saçma gelmişti. Tanrıların genetik mühendisliği ile şekil aldıysak, neden insanlar bu kadar aptal ve bir araya gelemeyecek kadar acizler, dedi. Ve günün sonunda Yahudilerin burnu neden büyüktür? Çünkü hava bedava, diyip konuyu bitirmiştik. :D
Ama bir gün SS olucağını düşünüyorum.

Son sorum ise tulpalar hakkında. Bu tulpaları göreve gönderirken insan ilişkilerini düzeltmek veya bozmak amacıyla görevlendirebiliyoruz sanırım. Eğer bunu kullanan kişi gerçekten kötü niyetliyse, Tanrılarımız buna el atıyor mu?

Merhaba, esenlikler.

Bazı konularda sizden yardım almam gerektiğini düşündüm. Okulumda farklı ülkelerden insanlar olduğu için yahudiler de olabiliyor ister istemez göz göze gelip konuşabiliyoruz. Genelde selam verdiklerinde, selam diyip uzaklaşıyorum. Bir gün elini uzattığı için kırın burun yapmasın diye tokalaşmıştım. Fakat kendimi lavaboda buldum ve kusuyordum. Bu genelde, ne zaman yahudi yazıları veya marşlarını görsem oluyor. İçimde bulantı oluşuyor. Bu psikolojik bir durum mu, yoksa gerçekten oradan bir kötü enerji mi geliyor, anlamadım. SS olmadığım zamanlarda böyle olmuyordu.

9 yıllık bir arkadaşım var ve kendisine güvendiğim için inançlarımdan az çok bahsettim. Çoğu şeyi kabul etse de bazı şeyleri kabul etmedi. Örneğin, Tanrılarımızı inandıramadım. Eğer öyle bir şey varsa, Tanrılar neden tek bir baş Tanrıya göre yani Babamızdan bahsediyor ona göre hareket edip düzen kuruyorlar, dedi. Ayrıca, yahudiler düşmansa, neden onca şeyi icat etmişler? Örneğin, Google veya video oyunları gibi. Ya da diğer konularda buluşlar yapmışlar. Düşmanımız olacaksa, o da Araplar olmalı, dedi. Gerçi ben de öyle düşünüyordum ama gerçeği anlayınca fikrim değişmişti. Son olarak, ırklar
Merhaba, esenlikler.

9 yıllık bir arkadaşım var ve kendisine güvendiğim için inançlarımdan az çok bahsettim. Çoğu şeyi kabul etse de bazı şeyleri kabul etmedi. Örneğin, Tanrılarımızı inandıramadım. Eğer öyle bir şey varsa, Tanrılar neden tek bir baş Tanrıya göre yani Babamızdan bahsediyor ona göre hareket edip düzen kuruyorlar, dedi. Ayrıca, yahudiler düşmansa, neden onca şeyi icat etmişler? Örneğin, Google veya video oyunları gibi. Ya da diğer konularda buluşlar yapmışlar. Düşmanımız olacaksa, o da Araplar olmalı, dedi. Gerçi ben de öyle düşünüyordum ama gerçeği anlayınca fikrim değişmişti. Son olarak, ırklar ve ülkeler saçma gelmişti. Tanrıların genetik mühendisliği ile şekil aldıysak, neden insanlar bu kadar aptal ve bir araya gelemeyecek kadar acizler, dedi. Ve günün sonunda Yahudilerin burnu neden büyüktür? Çünkü hava bedava, diyip konuyu bitirmiştik. :D

Son sorum ise tulpalar hakkında. Bu tulpaları göreve gönderirken insan ilişkilerini düzeltmek veya bozmak amacıyla görevlendirebiliyoruz sanırım. Eğer bunu kullanan kişi gerçekten kötü niyetliyse, Tanrılarımız buna el atıyor mu?
yamukdilerden uzak dur zaten başında bir sürü dert sıkıntı var, bazen ite bulaşmamak için çalıyı dolaşacaksın öyle muhattab olma, yamukdi marşı nerde dinliyorsun başka marş dinle, kahtalı mıçı dinle yamukdi marşı nerde çalıyorda dinliyorsun, sen TANRI/ÇALAR a karşı delikanlı olursan, onları dinlersen düşünce formu sana zarar veremez

Merhaba, esenlikler.

Yahudiler Google, YouTube gibi platformları sizin, bizim iyiliğimiz için açmıyor bunların sayesinde medyayı diledikleri gibi yönetebiliyorlar. Genetik Mühendisliği konusunda evet Tanrılara gerçekten benziyoruz "ama biz neden bu kadar aptalız" gibi birşey söylemek doğru olmaz, çünkü zeka kavramı kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir ve kalıtsal bir çeşitlilik değildir. Yani siz çok zeki bir birey olabilirsiniz fakat çocuğunuz aptal olabilir bu tamamen sizin eğitimine bağlı bir durum. Ayrıca burada bulunan hiçbir kardeşim aptalda değil.

İlk dediğiniz durum psikolojik, kötü enerjinin etkisi de olabilir fakat genel anlamda psikolojik. Ben de bir dönem sık sık kusuyordum, çünkü mide problemlerim vardı; kusarken çok zorlandığımda aklıma y*hudileri veya çiğ somon eti gibi şeyleri getirip bu durumu hızlandırıyordum.

İkinci soru ise hiyeraşi ve yönetimle alakalı bir durum. Atatürk neden bu ülkenin başkanıydı? çünkü bu gerekiyordu. Lord Satanas'ın durumu da böyle; o yönetiyor çünkü böyle olması gerekiyor, kelimenin tam anlamıyla her şey üzerinde bilgi sahibi ve danışılacak bir varlık varken Tanrıların göçebe klanlar halinde yaşamasını düşünmek mantıklı değil. Ayrıca Tanrıların Satanik medeniyetlerinde yönetilecek pek bir şey yok diye düşünüyorum; yanlış anlaşılmaya müsait bir tanım fakat o toplumlarda 'suç' gibi şeyler olmaz, onlar 'üstün' toplumlardır.

Size Tulpa gönderilirse bunu engelleyebilirsiniz; Aura temizliği ve Lanet Çevirme çalışmaları bu işe yarıyor. Tanrıların bu tarz şeylere karıştığını sanmıyorum; fakat bir SS kafayı yer ve direkt masum bir insanı deliliğe sürükleyecek bir Tulpa yaratırsa bunu engellerler. Ayrıca bir SS başka bir SS'e bu tarz düşünce formları gönderemez; eğer gönderirse 'aile içi suç' işlemiş olur, Lord Zeus ise Lord Alastoras'ı göndererek o kişiyi cezalandırır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back