Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Belial geldi ne yapmalıyım ?

Agentdarkandred

New member
Bu siteye merak saldım belial i çağırmak istedim belial gelir misin dedim o da buradayım dedi. Dışarıdan sesini duydum ama görmüyorum. Bana açılım olunca beni goruceksin dedi. Bu kadar arkadaşlar. Bu arada kendimi çok iyi vücudumu çok iyi hissediyorum rahatlamış gibiyim. Gerçekten geldi mi yoksa parazit mi bilmiyorum ama kendimi çok fazla iyi hissediyorum.

Bu basitçe imkansız. Vaktinizi bu tarz şeylerle harcamayın. Tanrılarla olan ilişkiler, karanlıkta ateş etmeye benzemez. "Ya tutarsa?" mentalitesiyle bu işi yürütemezsiniz. "Aha tuttu!" dersiniz ama tuttuğunuz şey başka bir şey olur. Ruhaniyeti bilmeyene "cinler" musallat olurmuş, işi bilen Satanist'e 20 parazit hiç gelirmiş. Bu da aklınızda bulunsun.

40 günlük meditasyon programına başlayın. Zamanla her şeyi anlamaya başlarsınız. Başka sorularınız olursa sorabilirsiniz.

Ama dediğiniz meditasyonu yapanlar var ve onlarda halen açılım yok yani ben yapsam açılım olmicaksa ne işime yaricak ki ? Kesin açılım yapan bir şey yok ki.

"Ah, psişik açıklık sağlayarak Tanrıları görmemi sağlayacak hızlı bir yol yok. Tüm yollar uzun bir çaba ve disiplinli çalışma gerektiriyor. Eğer bu kadar uzun sürecekse, tüm bunları yapmanın ne anlamı var? O hâlde ben meditasyon yapmıyorum."

5 yıl sonra...

"Keşke o zaman başlasaydım, şimdiye Tanrılarla net iletişim sağlayabilecek kadar gelişmiş olurdum."

5 yıl sonra...

"Ne kadar da salağım! Madem 10 yıl önce başlamamıştım, neden 5 yıl önce tekrar başlamayı düşünmedim?"

70 yıl sonra...

"Acınası bir ruh olarak öleceğim ve sıradaki hayatım, çok daha zor olacak."

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back