Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bebeklere Konulan İsimler

Catherinn

New member
Öncelikle hepinize esenlikler, önemli olarak gördüğüm bir konuya değinmek istiyorum. Bu forumda henüz yeniyim ayrıca spiritüel satanizm hakkında henüz yeni bilgi sahibi oldum. Spiritüel Satanizm'de YHWH (Yahweh) isimli tanrının kötü niyetli ve olumsuz bir tanrı olduğu bildirilir ancak çoğumuzun gerçek isimleri YHWH'in gönderdiği ayetler ya da metinlerde yer alan isimler ve ben bu ayetlerin/metinlerin okunması kadar bu ayet ve metinlerde geçen isimlerin söylenmesinin de YHWH'e enerji sağladığını düşünmekteyim. Bu düşüncem doğru mu yanıtlarsanız sevinirim.

Bir diğer sorum şu olacak: İlluminati isimli örgüt günümüzde sürekli ön plana çıkıyor ve bu örgüt gerek "Şeytan" gerekse "Azazel" ile ilişkilendiriliyor ve Lucifer'in kötü olarak sembolize edilmesine yol açıyor.

Şöyle bir kaynak ile karşılaştım ve sizlere sunmak istiyorum: https://turkishstudies.net/turkishstudies?mod=makale_tr_ozet&makale_id=17089
Bu kaynakta asla kabul edilemez bir durumdan bahsedilmiş. Bir istismar söz konusu. Ve böylesine kabul edilemez bir istismarın kaynağı yukarıda bulunan sizlere sunmuş olduğum içerikte İlluminati örgütü olarak bildiriliyor. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Spiritüel Satanizm, Yahudilerin kanında kötülüğün bulunduğunu bildiriyor evet ama Yahudiler kadar kötü Centillerin de bulunduğunun gözardı edildiğini düşünüyorum. Çünkü herkes doğuştan iyiliği ve kötülüğü içinde taşıyor ve hayatımımızın seçimi bu iki şey oluyor: İyi birisi ya da kötü birisi olmak. Seçimlerimize göre hayatımız, davranışlarımız ve hayata bakış açımız değişiyor. Fikrimce kötü Centiller de yahudilerden farksız olarak aynı muameleyi görmelidir. Eğer durum böyleyse bu tavsiyem için kusuruma bakmayın, dediğim gibi Spiritüel Satanizm hakkında pek bir şey bilmiyorum.

Herkese iyi akşamlar diliyorum, sağlıcakla kalın.

YHWH, Yahudiler tarafından kendi amaçları doğrultusunda kullanılan tinsel bir enerji vorteksidir. İslam ve Hristiyanlık gibi ölüm programları, aslında Yahudiler tarafından oluşturulmuştur. Bu programlara bağlı olup ibadet eden kişiler, kendi istekleriyle enerjilerini YHWH'ye sunar ve bu enerjiler Yahudiler tarafından çeşitli amaçlar için kullanılır. Bu yüzden ibadet zorunlu kılınır ve ibadet etmeyenler cehennemle korkutulur.

İllüminati ve Masonlar, özünde Satanik kökenlere sahipken, Yahudilerin kontrolüne geçmeleriyle birlikte özlerini kaybetmişlerdir. Bu tür organizasyonlar sıklıkla Şeytan ile ilişkilendirilir, çünkü asıl amaç, Şeytan'ın kötü şöhretini güçlendirip insanları O'ndan uzaklaştırmaktır. Paylaştığınız makale ise tamamen saçmalıklarla doludur: "İllüminati süper güçlü! Şeytan Dünya'yı ele geçirecek! Bu insanlarla çalışıyor!" gibi iddialar, Yahudilerin kendilerini uyanık sanan bir avuç kişiyi kandırma yöntemlerinden biridir. İllüminati'den çok daha güçlü ve gizli pek çok organizasyon olduğuna şüphe yok.

Sp1RVoK_d.jpg

Yahudiler, binlerce yıldır uyguladıkları pratikler ile ruhen insan olmayacak şekilde dönüşüm geçirmişlerdir. Toplum ahlakının bozulmasının ve insanların içindeki kötülüğün ortaya çıkmasının başlıca nedenlerinden biri de Yahudilerdir. Özellikle İslam ve Hristiyanlık gibi ölüm programları, bu bozulma sürecinde bir katalizör rolü üstlenmiştir. Elbette, Centiller arasında da kötü insanlar olabilir ve bu doğaldır; ancak, toplumsal çöküşe yol açan temel faktörlerin başında yine Yahudiler gelmektedir. Bu insanlara kötü davranmak, içlerinde olası bir değişim kıvılcımının sönmesine yol açabilir. Bu yüzden her duruma uygun şekilde yaklaşmalı ve genelleme yapmaktan kaçınılmalıdır.

Sitemizi okuyabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz, öncelikli olarak bu yazılardan başlayabilirsiniz:

Spiritüel Satanizm’e Giriş
Satanizm’in Kökenleri
Şeytan GERÇEK’tir
Güç Meditasyonları
ΣΑΤΑΝΑΣ - İsmin Antik Yunanca Kökeni, Ruhani Diriliş
Satanas veya Wodanaz - Odin'in Kökenleri
Sahte Satanizm: Spiritüel Satanizm'in Düşmanı
Şeytan - Yezidi Halkının Baş Tanrısı
"Satya" - Ebedi Gerçek için Sanskritçe Kelime
Ateistler ve Diğer Şüpheciler için Satanik Bilgiler

Bunun dışında, arşivimizden tüm yazılarımıza erişebilirsiniz. Sorularınızı forumlar aracılığıyla bizlere sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum bu güzel yanıtınız için. Beni de Şeytan'dan en çok uzaklaştıran şey İlluminati örgütü olmuştu. Çünkü bu tür asla kabul edilemez faaliyetlerin Şeytan ile ilişkilendirilmesi ve benim ise hiçbir bilgiye sahip olmamam doğal olarak inanmama sebep oluyordu. Gerçekten de dediğiniz gibi Yahudiler sınırı aşmışlar ve tüm insanlığı tehdit ediyorlar. Tanrılarıma Yahudilerin tüm insanlığı tehdit ettiğini bildirmiştim, Yahudileri cezalandıracaklarını bildirdiler. Bunun Şeytan'a büyük destek vereceğini düşünüyorum. Gerçekten çok ilgili olmanız çok güzel bir şey ve bu topluluğu ve Şeytan'ın gücünü daha da ileriye taşıyacağını düşünüyorum. İyi olan her şeye saygım var ve topluluğunuz iyi insanlarla dolu ve bu çok güzel bir şey. Gücünüz ve enerjiniz daim olsun. İyi insanlar umarım birgün bu pis katliama karşı birleşebilirler.

Çok teşekkür ediyorum bu güzel yanıtınız için. Beni de Şeytan'dan en çok uzaklaştıran şey İlluminati örgütü olmuştu. Çünkü bu tür asla kabul edilemez faaliyetlerin Şeytan ile ilişkilendirilmesi ve benim ise hiçbir bilgiye sahip olmamam doğal olarak inanmama sebep oluyordu. Gerçekten de dediğiniz gibi Yahudiler sınırı aşmışlar ve tüm insanlığı tehdit ediyorlar. Tanrılarıma Yahudilerin tüm insanlığı tehdit ettiğini bildirmiştim, Yahudileri cezalandıracaklarını bildirdiler. Bunun Şeytan'a büyük destek vereceğini düşünüyorum. Gerçekten çok ilgili olmanız çok güzel bir şey ve bu topluluğu ve Şeytan'ın gücünü daha da ileriye taşıyacağını düşünüyorum. İyi olan her şeye saygım var ve topluluğunuz iyi insanlarla dolu ve bu çok güzel bir şey. Gücünüz ve enerjiniz daim olsun. İyi insanlar umarım birgün bu pis katliama karşı birleşebilirler.
Düşünceli yorumunuz için teşekkür ederim.

"Tanrılarım" derken hangi Tanrılardan bahsettiğinizden emin değilim. Kendilerini Tanrı olarak tanıtan parazitlerle iletişim kuruyor olabilirsiniz; zira Spiritüel Satanizm hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan ve güç meditasyonlarıyla ruhsal açıdan belirli bir seviyeye ulaşmadan Tanrılarla iletişime geçme olasılığınız oldukça düşüktür. Sitemizdeki bu bölümü okuyabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back