Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Baphomet ve Dengenin uyumu

MaxineWinner

New member
Baphomet’i ilk gördüğüm zaman; çok korkmuştum. Özellikle İlluminati’nin Satanist bir yapı olduğunu iddia eden İslamcı anti-İlluminati/anti-Masonizm hesapları, sosyal medyada bunu çok paylaşıyordu. Bu tip sayfaları takip edem insanlarda doğal olarak «Şeytan, korkunç bir keçi adam!» düşüncesiyle, baphomete karşı korku biriktiriyorlardı. Bizzat bende bunu yaşadım.

Satanizm’i keşfettiğimde ise durumlar değişmeye başladı. Satanizm’e şu 3 kitapçı ekolüyle giriş yapmıştım. İlk başta bazı semboller ve baphomet, bana korkunç geliyordu.

Uzun zamandır baphometi, Şeytan’ın kendisi sanıyordum. Ama Satanizm’i keşfedince, baphometin bir temsil olduğunu anladım. Üç kitapçı ekolünün gotik tarzı, çekici gelmeye başladı. Baphomet’i de havalı bulmaya başladım.

Ancak Spiritüel Satanizm’i/Zevizm’i keşfedince, Baphomet’e dahada hayranlık duymaya başladım. Site de Baphomet’le ilgili bir yazı gördüm. Bu yazıda Baphomet’in bir dengenin formu olduğundan bahsediyordu. Sonra Baphomet’i daha detaylı inceledim; kadın göğüsleri ve kaslı erkek kollarına bakınca, dengenin uyumu ifadesini daha iyi anladım. Korkunç keçi adam diye lanse edilen Baphomet; Şeytan’ın kendisi değil, mükemmel bir dengenin uyumuymuş.

Baphomet-Wallpaper-12.jpg

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back