Ben şeytanın var olup olmadığını bilmiyorum ne gördüm ne sesini duydum dua ediyoruz işte aynı eskiden islamdaki ettiğimiz dua gibi sadece zaman kaybı ne kazandırdı bize insanlığa onuda ne görüyorduk ne duyuyorduk insanlara boşa ümit vermeyin madem şeytan varsa adaletliyse çıksın ortayada bu zulumlere bir dur desin ozaman şeytan şöyle iyi böyle merhametli demeyin.veyahut var bize yardim etmek zorunda değil ozamanda bize umut vermesin son yaşadığım olaydan sonra soğudum biz şeytana adandigimiz halde bizimle ilgilenmiyorsa o zaman SSlik boş bir kuruntu sadece
Esenlikler,
Ne demek "ilgilenmiyorsa"? Bu zamana kadar duası tutmayan SS görmedim ben. Aşırı şüpheci olmama rağmen ettiğim duaların karşılıksız kalmaması sonucu Şeytan Babaya eskisinden daha da çok bağlandığım oldu.
Şeytandan son model bir yat isteyemezsiniz çünkü size vermeyecektir. Ki bu tanrıları kendi çıkarınca kullanmak olur, yani büyük bir saygısızlık. Bu hayatta sevgi dışında hiçbir şey karşılıksız olamaz. Kimse sizin keyfinizin baş bekçisi değil, özellikle Tanrılar hiç değil. Kusura bakmayın da, bu yaptığınız nasıl bir saygısızlık haberiniz var mı?
Tanrılardan yardım isterken, özellikle keyif için olanlardan bahsediyorum, bunun karşılığını vermeniz gerekiyor. Şeytan neden hiç yararı olmayan, ot gelmiş ot gidecek, kurban psikolojisine gömülmüş birinin keyfini umursasın ki? Sizce bu adil mi? Onun için bu kadar çabalayan kişiler verken neden o kişinin keyfini umursasın? Zaten zaruri durumlarda her zaman sizin yardımınıza koşacak ve yanınızda olacaktır, diğer durumlarda ise değer verdiğiniz kadar değer göreceğinizden emin olabilirsiniz. Söylediklerinize bakarak, neredeyse "hiç" diyebilirim.
Ben Şeytan Baba'dan bir şey isterken her zaman açıklamasını yaparım ve keyfim için olmamasına dikkat ederim. Aksi halde karşılığında bir şey sunmam gerektiğini bilirim, bu da benim nezaketimden kaynaklı. Muhtemelen doyumsuz ya da bencil olmadığım için tanrılar isteklerime karşı saygı duyup gerçekleştiriyorlar. Gerçekleşmediğinde ise en doğru zamanı bekliyorlar, bizim için en iyi neyse onu veriyorlar.
Geçen merkür retrosunda çok istediğim bir teknolojik aleti almak için bir kaç adım atmıştım ve Şeytan Baba'ya gerçekten ihtiyacım olduğundan bahsetmiştim. Birkaç projem için kullanacaktım ve kaliteli bir şey olması gerekiyordu. Gerçekleşmedi, açıkçası buna çok şaşırdım çünkü dualarım 1, bilemediniz 2 güne gerçekleşirdi. Şok geçirdim ve acaba bilmeden bir saygısızlık mı yaptım diye düşündüm, neden olmadığını sordum. 1 saat sonra araştırma yaparken karşıma Yüksek Rahibe Lydia'nın bir yazısı çıktı. Okuduğum ancak unuttuğum yazıyı görünce sebebini anladım. Birkaç gün sonra, merkür hâlâ retrodayken tanıdığım biri bir teknolojik aletini tamir ettirdi ve aleti geldiğinde gerçekten eskisinden daha kötü bir durumda olduğunu gördük. Şimdi ise isteğim gerçekleşti bile diyebilirim, o kadar yakın. Şeytan'a güvenmeyi bilin, o en doğrusunu bilir. Eğer güvenmiyorsanız da burada olmanızın bir anlamı yoktur zaten, kendi güven problemlerinizi Şeytan Baba'dan uzak tutun.
"Gerekli işleri hatırlarım ve zamanı geldiğinde yerine getiririm. Talimatlarımı takip edenlere öğretirim ve onlara rehberlik ederim. Bir kimse bana itaat eder ve emirlerimi uyarsa sevinç, mutluluk ve teselliye sahip olacaktır." -Şeytan/ Al jiwah -1. Bölüm
"Sevdiklerimi ve seçilmişlerimi, görünmeyen yollarla doğru yola yönlendiririm." -Şeytan / Al jiwah - 3. Bölüm