Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Başlangıç

Tukidides

New member
2 seneden fazladır satanizmi bilen ve bir süre önceden meditasyon yapmış biri olarak,yeniden başlangıç yapmak istiyorum ve bunun için gerekli donanım ve disiplini malesef ki kendimde göremiyorum,nedenlerine geleceğim fakat bu postun altına öncelikle bu postu okuyan,okuyacak olan hepinizden bir katkı sunmanızı rica edeceğim,bu katkı gerçekten çok faydalı da olabilir ya da çok küçükte olabilir.Sadece sizden meditasyon yaparken başlarda nasıl daha iyi odaklanabildiğinizi,başlarda ne gibi hatalar yaptığınızı,keşke daha önce bilseydim farkına varsaydım daha iyi olabilirdi diyebileceğiniz yakınma ve pişmanlıklarınızı kardeşlerimize bildirmenizin yeni satanist ve meditasyonlara başlıyacak kişilere harikulade bir katkı sunacağı kanaatindeyim,tekrar ediyorum ne kadar küçük olduğunun bir önemi yok ya da ne derece aptalca olduğunun da sonuçta burada çoğu gelişmiş ve zeki insanlar başlardaki zayıflık ve noksanlıklarını hatırlıyorlardır,belki de çoğu zaman gülüp geçtikleri hataları.Bu yönden bu postun ilk yönün epey faydalı olacağına dair kuşkum yok.

Bu postun 2. Kısmı kendime yani nedenlerime dair olacak önceden 2 3 ay durmadan meditasyon yapmış bir birey olarak bu işin ehemmiyetini ve ne kadar dikkat gerektirecek bir mesele olduğuna dair herhangi bir ciddiyetim yok idi ve aynı zamanda dikkatsizliğime nazaran ters orantülı egom bu süreci daha da baltaladı.Ardından kendi kişisel konularımı meditasyona dahil ettim yüksek egom ve herşeyin sadece tanrılardan istemekle olacağına dair tam inanç beni kendi kazıdığım bir çukura itti hatta o derecedir ki bu ulu inançtan çıkıp ibrani bataklığına da gömüldüğüm oldu.Size şunu söyleyeyim ego iyi birşeydir,tanrının çocukları olduğumuzdan herhalde göğsümüz kabarık olmalı ve kendimizden gurur duymalıyız lâkin benim ki kuru,anlayışsız ve cahilce bir ego idi.Pek yavaş olan kavrayışım bana yeni öğretmiştir ki tanrılar kendilerini asla herhangi bir ibrani dinindeki tanrı gibi kavranmasını asla istemediler,onlar dost,kardeş ve öğretmenimiz olmak istediler.Yani bunla şunu demek istiyorum bir tapınma,her sıkıntılı olayda yardım bekliyeceğimiz kişiler değil.Burada bazı okuyacılarımız şunu diyebilirler "Okuduğumuz şeyleri bize niye tekrarlıyorsun,bunları duymuştuk" dostlarım sizi temin ederim ki okumakla anlamak aynı şeyler değillerdir,söylesenize hangi birimiz günün yarısını boş işlerle geçirirken aklından benim kardeşim şuan ruhani savaşta ben ise ona destek olmuyorum diyebiliyor.Kuşkusuz çoğumuz bir rtryi kendimize zor görüyoruz.Ya da tanrılarımız ,bir deyişle öğretmenlerimiz zamanın çoğunu kendi gelişimine harcarken yarım saat meditasyonu kendimize fazla görüyoruz.Sizi yargıladığıma lütfen yanılmayın kendimde bundan farksızım bu yüzden değişimime dair söz verdim,eminim ki bu sözümden sonra bile 6 ay sonra post atıyım değişmiş mi diyenler çıkacaktır?Dostlarım sizi kendimden tanıyorum.Çünkü bende sizin gibiydim zamanında ve başkalarının yaptıklarına bakıyordum sizi temin ederim yaptığınız bu şeyde en ufak yarar yok.Ama bundan sonra pişmanlıktan başka ne yapılabilir, tek çözüm şimdiki zamana odaklanmak ve düzeltmekten başka bir şey olamaz.Ve bazı sorularım var ve önerilerinizi canı gönülden bekliyorum;

1-Meditasyon yaparken uykum geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
2-Bazı günlerim kötü geçiyor ve meditasyon yapmak istemiyorum,ne önerirsinuz?
3-İbrani propagandalardan nasıl daha iyi korunabilirim?
4-Boşluk meditasyonunu iyi yapmama rağmen,gözüm kapalı iken imgelemem epey kötü,1 sn sonra resim gözümün önünden kayboluyor ve unutuyorum epey efor sarfetmeme rağmen bir türlü çözemedim.

Ayrıca ilk paragrafı hatırlatmakta da yarar var.

Tukidides said:
2 seneden fazladır satanizmi bilen ve bir süre önceden meditasyon yapmış biri olarak,yeniden başlangıç yapmak istiyorum ve bunun için gerekli donanım ve disiplini malesef ki kendimde göremiyorum,nedenlerine geleceğim fakat bu postun altına öncelikle bu postu okuyan,okuyacak olan hepinizden bir katkı sunmanızı rica edeceğim,bu katkı gerçekten çok faydalı da olabilir ya da çok küçükte olabilir.Sadece sizden meditasyon yaparken başlarda nasıl daha iyi odaklanabildiğinizi,başlarda ne gibi hatalar yaptığınızı,keşke daha önce bilseydim farkına varsaydım daha iyi olabilirdi diyebileceğiniz yakınma ve pişmanlıklarınızı kardeşlerimize bildirmenizin yeni satanist ve meditasyonlara başlıyacak kişilere harikulade bir katkı sunacağı kanaatindeyim,tekrar ediyorum ne kadar küçük olduğunun bir önemi yok ya da ne derece aptalca olduğunun da sonuçta burada çoğu gelişmiş ve zeki insanlar başlardaki zayıflık ve noksanlıklarını hatırlıyorlardır,belki de çoğu zaman gülüp geçtikleri hataları.Bu yönden bu postun ilk yönün epey faydalı olacağına dair kuşkum yok.

Bu postun 2. Kısmı kendime yani nedenlerime dair olacak önceden 2 3 ay durmadan meditasyon yapmış bir birey olarak bu işin ehemmiyetini ve ne kadar dikkat gerektirecek bir mesele olduğuna dair herhangi bir ciddiyetim yok idi ve aynı zamanda dikkatsizliğime nazaran ters orantülı egom bu süreci daha da baltaladı.Ardından kendi kişisel konularımı meditasyona dahil ettim yüksek egom ve herşeyin sadece tanrılardan istemekle olacağına dair tam inanç beni kendi kazıdığım bir çukura itti hatta o derecedir ki bu ulu inançtan çıkıp ibrani bataklığına da gömüldüğüm oldu.Size şunu söyleyeyim ego iyi birşeydir,tanrının çocukları olduğumuzdan herhalde göğsümüz kabarık olmalı ve kendimizden gurur duymalıyız lâkin benim ki kuru,anlayışsız ve cahilce bir ego idi.Pek yavaş olan kavrayışım bana yeni öğretmiştir ki tanrılar kendilerini asla herhangi bir ibrani dinindeki tanrı gibi kavranmasını asla istemediler,onlar dost,kardeş ve öğretmenimiz olmak istediler.Yani bunla şunu demek istiyorum bir tapınma,her sıkıntılı olayda yardım bekliyeceğimiz kişiler değil.Burada bazı okuyacılarımız şunu diyebilirler "Okuduğumuz şeyleri bize niye tekrarlıyorsun,bunları duymuştuk" dostlarım sizi temin ederim ki okumakla anlamak aynı şeyler değillerdir,söylesenize hangi birimiz günün yarısını boş işlerle geçirirken aklından benim kardeşim şuan ruhani savaşta ben ise ona destek olmuyorum diyebiliyor.Kuşkusuz çoğumuz bir rtryi kendimize zor görüyoruz.Ya da tanrılarımız ,bir deyişle öğretmenlerimiz zamanın çoğunu kendi gelişimine harcarken yarım saat meditasyonu kendimize fazla görüyoruz.Sizi yargıladığıma lütfen yanılmayın kendimde bundan farksızım bu yüzden değişimime dair söz verdim,eminim ki bu sözümden sonra bile 6 ay sonra post atıyım değişmiş mi diyenler çıkacaktır?Dostlarım sizi kendimden tanıyorum.Çünkü bende sizin gibiydim zamanında ve başkalarının yaptıklarına bakıyordum sizi temin ederim yaptığınız bu şeyde en ufak yarar yok.Ama bundan sonra pişmanlıktan başka ne yapılabilir, tek çözüm şimdiki zamana odaklanmak ve düzeltmekten başka bir şey olamaz.Ve bazı sorularım var ve önerilerinizi canı gönülden bekliyorum;

1-Meditasyon yaparken uykum geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
2-Bazı günlerim kötü geçiyor ve meditasyon yapmak istemiyorum,ne önerirsinuz?
3-İbrani propagandalardan nasıl daha iyi korunabilirim?
4-Boşluk meditasyonunu iyi yapmama rağmen,gözüm kapalı iken imgelemem epey kötü,1 sn sonra resim gözümün önünden kayboluyor ve unutuyorum epey efor sarfetmeme rağmen bir türlü çözemedim.

Ayrıca ilk paragrafı hatırlatmakta da yarar var.
Okyanusa açılmak hakkında binlerce parşömen okuyabilirsiniz lâkin okyanusa açılıp da, kızgın dalgaların öfkesini geminizin güvertesinde hissetmediğiniz sürece asla gerçek bir denizci olamayacaksınız. Bu konuda tavsiyeler istemek de benim açımdan bu şekilde. Spesifik konularda istenen tavsiyeler ve sorulan sorular gerçekten muazzam derecede faydalı olabilir. Yine de yeni başlayanlara verilecek en iyi tavsiye, bir an önce başlanması olurdu diye düşünüyorum. Her türlü problem süreç içerisinde çözülebilir. Önemli olan süreci aktif ve diri tutmaktır.

Birinci sorunuz hakkında, yatma saatinizden 30 dakika önce yatağa girmeyi deneyin. El ve ayaklarınızı soğuk suyla yıkayın. Meditasyon seanslarınızı meditasyon meditasyon ayırın ve her meditasyona belli bir süre ayırıp, alarm kurun. Örnek vermek gerekirse, Aura Temizleme yapıyorsunuz, bu meditasyonu ortalama 5 dakikada bitiriyorsunuz diyelim, 5 dakikalık alarmı kurun ve meditasyona öyle başlayın. Böylece uyuya kalırsanız alarm sesi ile uyanırsınız. Tabii bunun meditasyonlara negatif bir etkisi olup olmadığından emin değilim, ben kişisel olarak böyle uyguluyorum.

İkinci sorunuz hakkında, meditasyonlara başlamadan önce biraz kafanızı dağıtın. Mesela ben gece meditasyonlarımdan önce komik bir şeyler izlerim ve günün yoğunluğundan uzaklaşıp, öyle başlarım. Siz de bunu yapabilirsiniz.

Üçüncü sorunuz hakkında, klasik bir tavsiye olarak Koruma Aurası yapmayı ihmal etmeyin. Bunun dışında medyadaki içeriklere karşı şüpheyle yaklaşın, daima bir "Lan?" bariyeriniz olsun. Şunu unutmayın ki, en normal zannettiğiniz hâl ve hareketleriniz bile düşman kaynaklardan geliyor olabilir. Öncelikle kendinizi yeniden inşa edin, zihninizi adapte edin.

Dördüncü sorunuz hakkında, betimlemeler okuyup bunları kafanızda canlandırmaya çalışın. Şarkı dinlerken insanların bu şarkıya uygun bir ritimde dans ettiklerini hayal edin. Küçük şeyler imgelemeye çalışın. Mesela ufak bir fincan hayal edin, sonra bu fincanın rengini değiştirin, fincanın üstüne bir ışık kaynağı koyun ve fincanda yarattığı gölgeyi hayal edin, fincana bir çiçek deseni koyun, bu çiçeğin ayrıntılarını hayal edin yavaşça, sonra bu fincana bir kahve doldurun, kahvenin dalgalandığını düşünün, ışığın kahvede yarattığı yansımayı hayal edin. Böyle ufak nesneleri önce hayal edin ve daha sonrasında detaylandırın. Bunu gittikçe daha büyük nesnelere genişletin. Problemlerin amacı çözülmektir. Bunun dışında imgelemelerinizin mükemmel olması gerekmez. Zaman içerisinde mükemmeleşme eğilimine girecektir.

Şunu unutmayın, mutlu günlerde, kutlama yapılan günlerde umutlu hissetmek kolaydır. Önemli olan kötü günlerde, düşük olduğumuz günlerde, nefes alamadığımız günlerde umutlu olmak, inancımızı diri tutmaktır. Yaşadığınız şeyler, meyvesini verecektir. Verdiğiniz mücadeleleri bir zorluk olarak değil, sizi sonraki seviyeye geçirecek bir merdiven olarak düşünün.

cevabınız için teşekkür ederim,yazınız ilham verici ve aynı oranda ruhunuz da asildir ki vakit ayırıp yazdınız.Bende bunu görmezden gelmeyerek elimden geldiğince paylaştığınız egzersizleri ve hayat tecrübelerinizi uygulamaya geçirmeye uğraşacağım.

Tukidides said:
cevabınız için teşekkür ederim,yazınız ilham verici ve aynı oranda ruhunuz da asildir ki vakit ayırıp yazdınız.Bende bunu görmezden gelmeyerek elimden geldiğince paylaştığınız egzersizleri ve hayat tecrübelerinizi uygulamaya geçirmeye uğraşacağım.
Kibar sözleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Daima sohbet için Proton'dan ulaşabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back