St Ramiss
New member
Esenlikler, ailemde çok sevdiğim bir insan, tamamen düşman programlarına, ölüm enerjilerine tabiri caizse ruhunu tamamen düşman enerjilerine bağlayan biri var. Ben onu bu durumdan kurtarmak ve ruhu yok olmadan bir şeyler yapmak istiyorum. Düşman enerji programlarına bağlı fakat bilmiyor. Goyim = bahsettiğim insan. Fakat ben ne kadar Tanrı Tanrıçalarımızın ritüellerini ona yönlendirsem ne kadar nihai rtr yapsam en fazla ne olabilir ki. Kişinin kendisi at gözlüğü takmış cahil bir insan olduktan sonra? Sizce ne kadar başarılı olabilirim. Bu tabii kişinin ruhaniyetine bağlı bir şey ama karşı taraf cahil olduktan sonra o kişiye ne kadar yardımcı olabilir?
Not : Şu an kendime odaklıyım ve sevgili Tanrılarımızın yardımını almaya devam ediyorum ilk önce kendimi kurtarma derdindeyim fakat ilerleyen zamanlarda ailemden sevdiğim birini düşman enerjilerinden kurtarmaya çalışmayı düşünüyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Not : Şu an kendime odaklıyım ve sevgili Tanrılarımızın yardımını almaya devam ediyorum ilk önce kendimi kurtarma derdindeyim fakat ilerleyen zamanlarda ailemden sevdiğim birini düşman enerjilerinden kurtarmaya çalışmayı düşünüyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum.