Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Baş Tanrılar ve Güçleri Hakkında

dfkgh

New member
1-) Bazı Tanrı'ların güç ritüelleri var, peki Şeytan'ın güç ritüeli var mı, varsa da bulamadım, yoksa da ileri bir zaman da mı olacak?

2-) Ayrıca bir yazıda Tanrı düzeyine gelmiş veya kahramanlık seviyesinde olan bireylerin yoktan ateş var etme veya kopan uzuvları yenileme gibi olağanüstü güce eriştiklerini okudum, ruhani güç yapılan zaman ile doğru orantılı arttığı için ve en güçlü olan Tanrı Şeytan Baba'nın yaşıda 500 bin olduğu için gücünün hemen hemen bir sınırı yok mu ya da ilerleyen zamanlarda olmayacak mı

3-) Yukarıda dediğim şeyle bağlantılı olarak biz hiçbir zaman Baş Tanrılar'ın güçlerine erişemeyecek miyiz veya biz o noktaya bir zaman sonra erişsek bile o zamana kadar O'nlar çok daha fazlasını koyup çok daha üst güçlere çıkıyorlar doğru anladım değil mi?

Cevaplarınız için teşekkürler.

1) Şeytan Baba'ya yapabileceğimiz ritüeller var, Türkçe sitede bulamamışsanız orijinal siteden bakabilirsiniz. Ama bulabileceğinizi düşünüyorum.

2) Ruhani güçlerimiz üzerlerine çalıştıkça artıyor ve Şeytan Babamızın "İlk Tanrı" olduğunu ve gücünün herkes tarafından hissedilebildiğini düşünürsek nasıl bir güce sahip olduklarını anlayabiliriz. Gücü sürekli olarak gelişmeye devam ettiğinden bir sınırı yok.

3) Ben bu reply'i yazarken bile onlar güçlerini arttırmaya devam ediyor, bizde onlar gibi Tanrı olmak için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Biz gelişmeye devam ettikçe onlarda güçlerini arttırmaya devam edecekler.

1-) Bazı Tanrı'ların güç ritüelleri var, peki Şeytan'ın güç ritüeli var mı, varsa da bulamadım, yoksa da ileri bir zaman da mı olacak?

2-) Ayrıca bir yazıda Tanrı düzeyine gelmiş veya kahramanlık seviyesinde olan bireylerin yoktan ateş var etme veya kopan uzuvları yenileme gibi olağanüstü güce eriştiklerini okudum, ruhani güç yapılan zaman ile doğru orantılı arttığı için ve en güçlü olan Tanrı Şeytan Baba'nın yaşıda 500 bin olduğu için gücünün hemen hemen bir sınırı yok mu ya da ilerleyen zamanlarda olmayacak mı

3-) Yukarıda dediğim şeyle bağlantılı olarak biz hiçbir zaman Baş Tanrılar'ın güçlerine erişemeyecek miyiz veya biz o noktaya bir zaman sonra erişsek bile o zamana kadar O'nlar çok daha fazlasını koyup çok daha üst güçlere çıkıyorlar doğru anladım değil mi?

Cevaplarınız için teşekkürler.
ŞEYTANIN gücü ritüeli var, iyi bakın siteye ŞEYTAN Tanrılığı icat eden ilk, ŞEYTAN Tanrılığı bulan, onu geçmekmı? biz daha yolda yürüyemiyoruz, öyle şey mi olur, Şeref ve güç ebediyen ŞEYTANA olsun Kayre ŞEYTAN!

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back