Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Baş ağrısı ve çakra döndürme

Xaji

New member
Merhaba Esenlikler
Çakra döndürme işlerine geldim yavaştan aslında bunu daha önce yapmam gerekiyordu ama ben 18 gün boyunca temel egzersiz ile meditasyon yaptım sonradan bunlara gireyim istedim
Kafama takılan şey şu şimdi kök çakrasını hayal ediyoruz üçgen bir şekilde ve onun döndüğünü hayal ediyoruz ( ben böyle anladım ) fakat diğer çakraları da döndürünce hepsini mi hayal edip döndürüyoruz yoksa
Hepsini sıra sıra mı hayal edip döndürmek lazım? Teşekkürler
Dün 3. göz meditasyonu yaptım şuan başım ağrıyor acaba o meditasyondan dolayı mı yoksa sıradan bir baş ağrısı mı anlıyamadım

Merhaba Esenlikler
Çakra döndürme işlerine geldim yavaştan aslında bunu daha önce yapmam gerekiyordu ama ben 18 gün boyunca temel egzersiz ile meditasyon yaptım sonradan bunlara gireyim istedim
Kafama takılan şey şu şimdi kök çakrasını hayal ediyoruz üçgen bir şekilde ve onun döndüğünü hayal ediyoruz ( ben böyle anladım ) fakat diğer çakraları da döndürünce hepsini mi hayal edip döndürüyoruz yoksa
Hepsini sıra sıra mı hayal edip döndürmek lazım? Teşekkürler
Dün 3. göz meditasyonu yaptım şuan başım ağrıyor acaba o meditasyondan dolayı mı yoksa sıradan bir baş ağrısı mı anlıyamadım
Çakralarınıza tek tek odaklanıp onları teker teker döndürmelisiniz. Taç çakranızdan başlayıp kök çakranıza kadar teker teker gidin.

Evet, 3. Göz meditasyonu başınızda, özellikle alnınızda bir ağrıya ve baskıya sebep olabilir. Bunları hissetmek olumlu işaretlerdir.

Çakralarınıza tek tek odaklanıp onları teker teker döndürmelisiniz. Taç çakranızdan başlayıp kök çakranıza kadar teker teker gidin.

Evet, 3. Göz meditasyonu başınızda, özellikle alnınızda bir ağrıya ve baskıya sebep olabilir. Bunları hissetmek olumlu işaretlerdir.
Tam tersi değil miydi? Kök çakrasın dan başlamıyor muyduk.

Esenlikler. Çakra döndürürken sağa doğru veya sola doğru döndürmemizin bir sakıncası var mı ?

Taç çakradan başlayarak açmak daha doğru bir yaklaşım, kök çakrası sonradan açılan bir çakra. 40 günlüğe bakarsanız eğer önce taç çakrasından açılmaya başladığını göreceksiniz. Kök çakrasından başlayanların kendilerine yanlışlıkla bir zarar verdiği söyleniyor. Bu yüzden döndürmeye de taç çakrasından başlamak en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

Kök çakrasından da başlanabilir ancak Taç çakrasından başlamak ve Taçtan Köke doğru ilerlemek çakraları açarken izlenilen yön. Çakraları döndürürken ise herhangi bir net yön belirtmemiş. Ben şahsen Taç çakrasından başlıyorum.

Esenlikler. Çakra döndürürken sağa doğru veya sola doğru döndürmemizin bir sakıncası var mı ?
Hayır, Çakraların hepsini kendi kafasına göre bile döndürebilirsiniz. Eğer Kök çakrasını sağa döndürmek sizin için sola döndürmekten kolaysa o halde o sağı seçin. Ancak örneğin bu durum boğaz çakrası için farklı olabilir. Sola döndürmek içinizden geliyorsa ve sola döndüğünü daha iyi imgeliyorsanız sola döndürün. Önemli olan çakraları yüksek hızda döndürmektir.

Bu konuda şu tavsiyeyi verebilirim. Çakraları en sonunda beyaz-altın renkte güneş gibi parlayana kadar döndürün. Çakralarınızın dönüş hızı ruhunuzun frekansını ve enerji seviyenizi doğrudan etkileyecektir. Bu meditasyonun ilerlemiş versiyonu ise çakraları Işık hızında döndürmektir. Şimdilik normal olarak size verilen çakra döndürmeye devam edin ve bu çalışmayı sakın atlamayın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back