Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

büyüler ile ilgili

andrea.

New member
ölüm, itaat büyüleri ile ilgili bilgisi olanlar var mı acaba
karmasının sonuçlarının ne getirebileceği hakkında bilgim var emin olun. çok önemli olmasa isteyeceğim birşey değil kesinlikle. yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

andrea. said:
karmasının sonuçlarının ne getirebileceği hakkında bilgim var emin olun. çok önemli olmasa isteyeceğim birşey değil kesinlikle. yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

https://satanisgod.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Magick.html
Bu bağlantı sana yardımcı olabilir.

Alena666 said:
andrea. said:

Esenlikler,

Bende bu ölüm büyüsü hakkında soru sormuştum ama cevap veren olmamıştı. Genel olarak bilinmiyor herhalde. Ama Auraya gri enerji solumak programlanırsa ölümü getirebilir.

Iradeye bağlama büyüm var bir tane Bright Bey vermişti. Şöyle yapılıyor;

- Ehwaz (irade bağlama için harika bir rün.) ×54
- Ansuz (engelleri aşar ve tanrıları sembolize eder.) ×54
-" X artık irademe bağlandı ve kalıcı olarak benim kararımı/irademi benimsiyor." ×9 (Emin değilim tekrar sayısından.)

Neyse bildiğim kadarıyla yazmış bulunmaktayım. Şöyle bir şey var ki bu büyüyü abimi SSliğe geri döndürmek için almıştım fakat büyüye bakınca durumundan çok farklı gibi görünmüyor bence. Bu yüzden kullanılabilir.

Bağlama içinde bir majim var. Kimden aldım hatırlamıyorum maalesef (Thestra olabilir)

-1 Aum
- ×33-54-99-108 Gebo
- ×33-54-99-108 Isa
- (Olumlamayı sana bırakıyorum, bilmeni isterim ki bu bağlama majisi yani mesela "x kişi artık bana kötü ve baskici davranmıyor" gibi olumlamalar kullanmalısın. Sonunda da "Tamamen kalıcı olarak bağlandı." Demeyi unutma.)
-1 Aum
- Siyah ve sarı enerjiler imgeleyerek destekleyebilirsin.

Ayrıca henüz yenisen ölüm büyüsü ya da buna benzer ağır büyüler yapmanı tavsiye etmem. Yinede sana bol şans. Elimde olan bilgiler bunlar maalesef.

İyi Günler dilerim.

çok teşekkür ederim gerçekten. ehwaz ve ansuz ses dosyaları var mıdır acaba

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back