Bright Truth said:Esenlikler,
Kendisi anne tarafından Lord Beelzebul'un soyundandır. Annesi oldukça spiritüel bir kadındı ve Büyük İskender'i doğururken hava şimşekliydi diye biliyorum. Bu yüzden annesine yıldırımlardan hamile kaldı gibi alegorik göndermeler de yapılmıştı, kendi Koruyucu Demonu bizzat Lord Beelzebul idi.
Gittiği her yerde sevilen bir yöneticiydi. Hindistan'a vardığında burada ruhani uzmanlardan eğitimler aldı ve Magnum Opus'u gerçekleştirdi.
İyi akşamlar.
Saulo said:Mezarını bulduk falan diyorlar ama?
Esenlikler,Bright Truth said:Esenlikler,
Kendisi anne tarafından Lord Beelzebul'un soyundandır. Annesi oldukça spiritüel bir kadındı ve Büyük İskender'i doğururken hava şimşekliydi diye biliyorum. Bu yüzden annesine yıldırımlardan hamile kaldı gibi alegorik göndermeler de yapılmıştı, kendi Koruyucu Demonu bizzat Lord Beelzebul idi.
Gittiği her yerde sevilen bir yöneticiydi. Hindistan'a vardığında burada ruhani uzmanlardan eğitimler aldı ve Magnum Opus'u gerçekleştirdi.
İyi akşamlar.
unforgiven said:Esenlikler,
Büyük İskender, Lord Beelzebul'un soyundan geliyor diyorsunuz. Lord Azazel'inde insan bir eşi vardı, şuan dünyada eğer Lord Azazel'in çocuğu varsa onun soyundan gelen kişilerin olması mümkün mü?
İyi geceler.
Bright Truth said:Saulo said:Mezarını bulduk falan diyorlar ama?
Esenlikler,
Pek çok şey diyorlar, pek azını da doğru söylüyorlar.
İyi geceler.
Saulo said:Bright Truth said:Saulo said:Mezarını bulduk falan diyorlar ama?
Esenlikler,
Pek çok şey diyorlar, pek azını da doğru söylüyorlar.
İyi geceler.
O halde şunu sorayım: hangileri doğru?
Saulo said:Ya da nereden bilgi sahibi olabilirim? Sonuçta Tanrı olduğunu söylüyoruz, merak ediyorum.
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
Saulo said:Hitler ile ilgili Magnum Opus yazıları yok mu yoksa ben mi göremedim? Hitler nasıl ulaştı?
Bright Truth said:Saulo said:Hitler ile ilgili Magnum Opus yazıları yok mu yoksa ben mi göremedim? Hitler nasıl ulaştı?
Esenlikler,
Yani, makale gibi arıyorsanız bildiğim kadarıyla bulunmuyor. Bunlar genelgeçer bilgiler ve sitelerin her köşesinde bulabilirsiniz, daha dağınık olarak tabii ki.
Kendisi savaştan sonra kaçtığı Güney Amerika'da, eşi Eva Braun ile birlikte tamamladı.
İyi geceler.
Saulo said:Birkaç tanesini atar mısın?
Bright Truth said:Saulo said:Birkaç tanesini atar mısın?
Esenlikler,
Hayır, atamam; dediğim gibi, bunun üzerine yoğunlaşmış bir yazı yok. "Adolf Hitler" diye arama çubuğuna yazarsanız bulabilirsiniz, hem araştırırken daha çok şey de öğrenmiş olacağınız için böylesi daha sağlıklı olacaktır.
İyi günler.
Saulo said:Aradım ama bulamadım. Bu kadar önemli bir şey hakkında yazı olmamasını anlamadım.
Saulo said:Bright Truth said:Saulo said:Birkaç tanesini atar mısın?
Esenlikler,
Hayır, atamam; dediğim gibi, bunun üzerine yoğunlaşmış bir yazı yok. "Adolf Hitler" diye arama çubuğuna yazarsanız bulabilirsiniz, hem araştırırken daha çok şey de öğrenmiş olacağınız için böylesi daha sağlıklı olacaktır.
İyi günler.
Aradım ama bulamadım. Bu kadar önemli bir şey hakkında yazı olmamasını anlamadım.
Bright Truth said:Saulo said:Aradım ama bulamadım. Bu kadar önemli bir şey hakkında yazı olmamasını anlamadım.
Esenlikler,
Bunlar kısa bilgiler, uzun uzadıya yazılacak yanları yok. Bulamadıysanız da endişelenmeyin, siz gibi tüm yeni gelen kardeşlerimiz de bu bilgileri bir şekilde öğreniyor zaten.
İyi günler.
Stonesofwisdom said:Saulo said:Bright Truth said:Esenlikler,
İyi günler.
Aradım ama bulamadım. Bu kadar önemli bir şey hakkında yazı olmamasını anlamadım.
666blacksun diye bir site var vpn açıp ziyaret etmeyi deneyebilirsin.
Saulo said:En azından tanrı olan bir kişiyi insanlara açmak gerekir. Hitler'in tanrı olduğu ana sitede yazmıyor da.
Stonesofwisdom said:Saulo said:Bright Truth said:Esenlikler,
İyi günler.
Saulo said:Stonesofwisdom said:Saulo said:Aradım ama bulamadım. Bu kadar önemli bir şey hakkında yazı olmamasını anlamadım.
Aradım ama yok, sizde varsa atar mısınız?
Stonesofwisdom said:Esenlikler
Önerdiğim site ve ana sitenin yönlendirdiği sayfa göçmüş. 2018 yılında tüm sayfalar açılabiliyordu, şu an neredeyse tüm linkler kırık. Ben Güney Amerika kısmını hatırlamıyorum fakat 2. Ramses'in reenkarnesi olduğu ve magnum opusu tamamlayarak Tanrılığa ulaştığı yazıyordu onu çok net hatırlıyorum. Audiosermonsları araştırırsanız oradan bir şeyler bulabilirsiniz belki. Sadece adolf hitler olarak araştırmayın, "reincarnation" başlığı altında da bulabilirsiniz. Çünkü orada bastırarak "became god" vesaire diyordu onu da hatırlıyorum. Vize haftam olduğundan yoğunum bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Teşekkür ederim.
Bright Truth said:Stonesofwisdom said:Esenlikler
Önerdiğim site ve ana sitenin yönlendirdiği sayfa göçmüş. 2018 yılında tüm sayfalar açılabiliyordu, şu an neredeyse tüm linkler kırık. Ben Güney Amerika kısmını hatırlamıyorum fakat 2. Ramses'in reenkarnesi olduğu ve magnum opusu tamamlayarak Tanrılığa ulaştığı yazıyordu onu çok net hatırlıyorum. Audiosermonsları araştırırsanız oradan bir şeyler bulabilirsiniz belki. Sadece adolf hitler olarak araştırmayın, "reincarnation" başlığı altında da bulabilirsiniz. Çünkü orada bastırarak "became god" vesaire diyordu onu da hatırlıyorum. Vize haftam olduğundan yoğunum bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Teşekkür ederim.
Esenlikler,
Tam olarak Güney Amerika diye geçmiyor ancak çoğu Nazi'nin oraya kaçtığını bildiğimiz için öyle bir çıkarım yapmıştım.
İyi geceler.
Stonesofwisdom said:Saulo said:Stonesofwisdom said:666blacksun diye bir site var vpn açıp ziyaret etmeyi deneyebilirsin.
Aradım ama yok, sizde varsa atar mısınız?
Esenlikler
Teşekkür ederim.
Saulo said:Hitler'in tanrı olması geçiştirilmiş gibi. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Bağlantı varsa atar mısın? Cidden bulamadım.
"Plüton’u sekizinci evdeki Neptün’le birleşimde olan bilinen bir kişi Magnum Opus’u tamamladı."
Adolf Hitler, Efsanevi Hindu Yogileri, Asclepius, [binlerce yıl önce] Tanrılar hâlâ Dünya'da bulunurken Magnum Opus'u tamamlamış Asmodeus gibi, Tanrılarımızdan bazıları.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan