Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Büyü ve dua

Xaji

Member
Ben dua ederken veya demon davetinde yardım isterken o iş hakkında tüm SS'lere dua ediyorum kimin yardıma ihtiyacı varsa onlara yardım et diyorum diğer SS'lerde faydasını görür mü ?

Ve biri için büyü yapabilir miyiz aşkı bulması için veya pozitif bir şeyler dilemek için ?

Ben dua ederken veya demon davetinde yardım isterken o iş hakkında tüm SS'lere dua ediyorum kimin yardıma ihtiyacı varsa onlara yardım et diyorum diğer SS'lerde faydasını görür mü ?

Ve biri için büyü yapabilir miyiz aşkı bulması için veya pozitif bir şeyler dilemek için ?
1-) Kibar bir davranış ancak pratik olarak kibarlıktan ileriye gideceğini sanmıyorum.

2-) Evet, başkaları için negatif ve pozitif büyüler yapabilirsiniz. Yine de başkası için şifa çalışmaları yapmaktan daha ileriye gitmeyi önermiyorum. Geçmişte tanrılardan uzaklaşan SS bir tanıdığım için 40 günlük bir çalışma yapmıştım. Etkisi olmadığı gibi boşuna enerji kaybıydı. O 40 günlük çalışmayı kendim için yapmam çok daha akıllıca olurdu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back