Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Büyü çalışması hakkında soru

goth-wolf

New member
Esenlikler, forumda da renklerle birine büyü yapmakla ilgili rahiplerin ve bilenlerin yazılarını okudum ama tam anlamıyla anlamadım. Hangi renk büyü nasıl kullanılır? Bunları okumak için bir bağlantı var mı?
Ve bir de tanrılardan da büyüler için yardım alabiliyormuşuz bu süreç nasıl oluyor bilgi alabilir miyim ?

Renklerin Majikal Özellikleri

Büyüyü yaparken ve yaptıktan sonra imgelerken irademizi aslında o büyünün başarılı olmasına odaklarız; aşk büyüsü yaparken istediğiniz kişiyle birlikte olmanız, para büyüsü yaparken de istediğimiz miktarda paraya sahip olmamız gibi. Bu sırada enerjiyi yönlendirmiş oluruz ve Tanrılar bize bu noktada enerjiyi hedefimize yönlendirmemizde yardımcı olurlar.

Hangi renk büyü nasıl kullanılır?
bu soruyu zaten sanguis yanıtladığı için geçiyorum

Bunları okumak için bir bağlantı var mı
büyü yapmayı en basic haliyle enerjiyi bir yerden çekip başka bir yere yönlendirmek olarak açıklayabilirim. bu enerjiyi çektiğin yer bir gezegen olur (o gezegenin mantrasını kullanabilirsin) veya rünler olabilir (büyüye göre rün çekebilirsin). yönlendireceğin yer bir başkası olabilir veya kendi bedenin olabilir. ne kadar iyi enerjiyi çekebileceğin, kontrol edebileceğin, yönlendireceğin senin kendi vril enerjine, karmana, pratiklerine vs bağlıdır. daha çok pratik yaptıkça çalışmalarının etkisi da buna bağlı değişir.
bu enerjiyi çekme ve yönlendirme kısmında imajine ederix, bu sırada da renkleri kullanırız büyüye uygun olan.
para büyüsğ yaparken istediğin paraya, ne şekilde, ne vakit vs sahip olacağına ise bu mantralardan veya rünlerden sonra kullanacağın afirmasyon kısmı kadar verir. burada sağlıklı kalıcı olarak ve pozitif bir şekilde diye detaylar eklemek oldukça önemlidir.

Esenlikler, forumda da renklerle birine büyü yapmakla ilgili rahiplerin ve bilenlerin yazılarını okudum ama tam anlamıyla anlamadım. Hangi renk büyü nasıl kullanılır? Bunları okumak için bir bağlantı var mı?
Ve bir de tanrılardan da büyüler için yardım alabiliyormuşuz bu süreç nasıl oluyor bilgi alabilir miyim ?
Genel olarak diğer kardeşlerimin verdiği yanıtları tekrar etmeden renkleri büyüde nasıl kullanacağınızı anlatayım.

Renklerin kullanımı; renkten renge ve büyüden büyüye değişir. Örneğin birine zarar vermek veya hasta etmek için gri rengini kullanacaksanız o kişinin aurasını ve tüm varlığını gri renginin enerjileriyle doldurup öyle imajine edersiniz. Ama birini kendinize tutkulu şekilde aşık etmek isterseniz de hem o kişiyi hem de kendinizi kırmızı renginde aurayla kaplı halde imajine edip aranızda yine kırmızı renginde bağ olduğunu imajine ediyorsunuz. Bu bağ aşkı taşıyor ve büyütüyor. Diyelim kendinize para büyüsü yapmak istediniz, bu sefer ise kendi auranızı yeşil renginde imajine ediyor ve para akışının sağlandığını hissetmeye odaklanıyorsunuz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back