Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aura

lovesprit

New member
Auramı güçlendirmek için meditasyon yapmak disinda neler yapabilirim?
Rünleri titrestirmeyi istiyorum ama hangileri aura icin iyi olacagini bilmiyorum

Auramı değiştirmek için değiştirmek yapmak disında neler geliştirir?
Rünleri titreştirmeyi istiyorum ama hangileri aura için iyi olacagini bilmiyorum

Bu meditasyon auranızı geliştirmenize yardımcı olacak bir başka yoldur.

Auramı güçlendirmek için meditasyon yapmak disinda neler yapabilirim?
Rünleri titrestirmeyi istiyorum ama hangileri aura icin iyi olacagini bilmiyorum
Yoga yapılabilir. Kundalini yogaları sitesinde sırf aura için yoga dahi var forumda aratırsanız bulursunuz. Onun dışında iyi ve pozitif yaşam ile birlikte düzenli spor yapılabilir. Negatif zararlı duygulara fazla kapılmamak ve öyle ortamlardan uzak durmak gerek. Algiz rünü aurayı korumak için iyidir.

Öncelikle aceleci olmayın, bir sporcu nasıl 1 yılda ancak belirli bir fiziğe kavuşursa biz de 1 yılda ancak belirli bir seviyeye ulaşabiliyoruz. Bazı şeyleri abartmanın faydası yok, zararı var; tükenmişlik yaşamaktan auranıza zarar vermeye kadar gider.

Agartha Bey'in dediği gibi Yoga yapılabilir. Hatha Yoga başta biraz zorlayıcı gelebilir ama alışırsınız, kendinize yüklenmeyin. Kundalini Yoga ise fiziksel açıdan zor değildir fakat ne zamandır bu şeyleri pratik ettiğinizi bilmiyorum. Kundalini Yoga yapmak yeni başlayan birisine iyi gelir mi emin değilim, deneyip görün diyebileceğim bir şey de olmadığı için bu konuda daha bilgili kardeşlerimizin konuşması daha uygun olacaktır.

Joy of Satan sitesindeki Satanic Meditation sayfasında seviyelere göre farklı 'Meditasyonlar' var, seviyenize uygun olup ilginizi çekenleri deneyebilirsiniz. Ayrıca Satanick Witchcraft sayfasındaki büyü pratiklerini deneyerek kendinizi sınayabilirsiniz.

Rün konusunda da Ansuz ve Sowilo kullanılabilir. Ayrıca belli başlı bazı Mantraları da kullanabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back