00mans0n New member Joined Oct 27, 2024 Messages 26 Yesterday at 1:14 PM #1 Esenlikler Onceden aura temizleme ve koruma aurasi yaparken imgelemeyi 3. sahis gozuyle yapiyordum suan ise gozumu kapatip karsimda gunes varmis gibi imgeleme yapiyorum hangisi dogrudur beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Esenlikler Onceden aura temizleme ve koruma aurasi yaparken imgelemeyi 3. sahis gozuyle yapiyordum suan ise gozumu kapatip karsimda gunes varmis gibi imgeleme yapiyorum hangisi dogrudur beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Thersthara Member Joined Dec 3, 2023 Messages 438 Yesterday at 1:22 PM #2 00mans0n said: Esenlikler Onceden aura temizleme ve koruma aurasi yaparken imgelemeyi 3. sahis gozuyle yapiyordum suan ise gozumu kapatip karsimda gunes varmis gibi imgeleme yapiyorum hangisi dogrudur beni aydinlatirsaniz sevinirim. Click to expand... Hangisi size daha iyi hissettiriyorsa onu yapmalısınız. Bu tarz konularda kendinizi ve içinizden geleni dinlemelisiniz. Hangisini yapmak sizi daha temiz hissettiriyor?
00mans0n said: Esenlikler Onceden aura temizleme ve koruma aurasi yaparken imgelemeyi 3. sahis gozuyle yapiyordum suan ise gozumu kapatip karsimda gunes varmis gibi imgeleme yapiyorum hangisi dogrudur beni aydinlatirsaniz sevinirim. Click to expand... Hangisi size daha iyi hissettiriyorsa onu yapmalısınız. Bu tarz konularda kendinizi ve içinizden geleni dinlemelisiniz. Hangisini yapmak sizi daha temiz hissettiriyor?