Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aura rengi

Thutisson

New member
Merhaba auram açık mor fakat dışarı doğru gri renge dönüyor. Bir yerde grinin ölü enerjiyi temsil ettiğini okumuştum. Açıkçası biraz endişelendim bunun anlamı nedir ve düzeltmeli miyim, düzelteceksem nasıl yapmalıyım

Esenlikler,

Auralar kirlenebilir ve bu negatif enerjiler de gözükebilir. Hasta olmadan önce de aura rengi griye çalar. Aura Temizleme ile birlikte auranızı, enerji bedeninizi ve çakralarınızı temizleyebilirsiniz.

İyi günler.

Titreşim için hangi mantrayı kullanıyorsunuz ve kaç tekrar yapıyorsunuz?

Aeternus said:
Titreşim için hangi mantrayı kullanıyorsunuz ve kaç tekrar yapıyorsunuz?

Yaşadığım ortamdan dolayı maalesef mantra kullanamıyorum fakat meditasyonları imajinasyon ile yapıyorum. Düzenli olarak yaptıklarım; çakra temizleme, döndürme ve güçlendirme ve nefes egzersizleri. Son bir kaç haftadır kundalini üzerine yoğunlaşıyorum fakat grilikde bir değişim olmadı ayrıca korunuyorumda ve yaptığım yanlış birşeyinde olduğunu düşünmüyorum. Düşünüyorumda acaba farklı bir açıklaması mı var yada sürekli olarak hayatımda yaşadığım ve etkilendiğim şeylerin bir yansıması olarak mı oluştu.

Esenlikler,
Bright bey'in dediğini yapsanız ve Surya matrasını titretirseniz -illaki bunun için olanak bulursunuz, yeter ki yapmak isteyin- bir sorun kalmayacaktır bence.
İyi günler dilerim.

Sadece çakraları temizleyip veya koruyup, auranızı ya da enerji bedeninizi ihmal etmiyorsunuz, değil mi?

İmgeleme sürelerini daha uzun tutabilirsiniz. Temizlemenizi yaparken olabildiğince parlak bir ışık imgeleyin ve bu ışığın sizi tamamen temizlediğine inanın. Her şeyi yapmak bir yana inanmakta önemlidir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back