Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ateşi yönetmek

Xaji

New member
Merhaba bir gün Du'at hakkında konuşurken hayaller hakkında soru sormuştum orada istediğimiz şeyler gerçekleşiyor mu ? diye sonuçta bu hayatta ateşi bükemiyorum ya da kanat çıkartıp uçamıyorum demiştim
Ama Sonne bey bana ateş kontrol edilebilir demişti kontrol derken nasıl şekilde ateş kontrol edilebilir tabi elimizden ateş çıkartamayız ama bir mumum yanan ateşini kontrol etmek gibi midir ? teşekkürler

Öyle bir çalışma olmadığı için mi cevap yazmadınız
Bildiğim kadarıyla böyle bir çalışma bulunmuyor. Sorulara geç dönüş yapmamın sebebi ise arka planda farklı işler ile meşgul olmamdır.

Merhaba bir gün Du'at hakkında konuşurken hayaller hakkında soru sormuştum orada istediğimiz şeyler gerçekleşiyor mu ? diye sonuçta bu hayatta ateşi bükemiyorum ya da kanat çıkartıp uçamıyorum demiştim
Ama Sonne bey bana ateş kontrol edilebilir demişti kontrol derken nasıl şekilde ateş kontrol edilebilir tabi elimizden ateş çıkartamayız ama bir mumum yanan ateşini kontrol etmek gibi midir ? teşekkürler
Eğer Duat'ta ateşin kontrol edilebildiği söylendiyse muhtemelen diğer elementlerde kontrol ediliyordur. Bu kişinin ruhunun gücü ve yetenekleriyle alakalı olabilir. Yalnız duat cennet gibi her istenilenin anında gerçekleştiği gerçeküstü bir yer değil.

Eğer Duat'ta ateşin kontrol edilebildiği söylendiyse muhtemelen diğer elementlerde kontrol ediliyordur. Bu kişinin ruhunun gücü ve yetenekleriyle alakalı olabilir. Yalnız duat cennet gibi her istenilenin anında gerçekleştiği gerçeküstü bir yer değil.
Du'at'a gidince Avatar olmuyorsunuz. Du'at sadece Tanrılarımızın gezegeni oluyor.

Ateşin kontrol edilebilmesi ise Siddhiler içerisinde yer alır ve yapılabilir, paylaştığım yazıyı okuyabilirsiniz.

Du'at'a gidince Avatar olmuyorsunuz. Du'at sadece Tanrılarımızın gezegeni oluyor.

Ateşin kontrol edilebilmesi ise Siddhiler içerisinde yer alır ve yapılabilir, paylaştığım yazıyı okuyabilirsiniz.
Yanlış anlasılma oldu. Xaji Duat'ta yapılabilecekler hakkında konuştu ve ben sizin önceki yazışmalarınızda Duat'ta ateş kontrol edilebilir dediğinizi anladım yapılan konuşmalardan. Bunun üzerine eğer Sonne Bey duat'ta ateşin kontrol edilebildiğini söylediyse muhtemelen diğer elementler içinde aynısı geçerlidir diye bir mantık yürüttüm. Şimdi tekrar okuyunca aslında ikinizinde başka bir şeyden bahsettiğinizi anladım.

Su içinde geçerli bir çalışma var mı ? teşekkürler
Meditasyonlarınızı aksatmayıp bir gelişmişlik düzeyine ulaştığınızda Tanrı/ça'lardan siddhiler konusunda yardım alabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back