Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Arcturians isimli varlıklar gerçek mi

Catherinn

Member
İnternette bir video izledim ve Arcturians isimli mavi varlıklardan söz ediyordu. Sizce bu varlıklar gerçek mi ya da uydurma mı?

Hiç duymadım, muhtemelen uydurmadır.

Hiç duymadım, muhtemelen uydurmadır.

Bu videoda bahsediliyordu. Ben de gerçek mi yoksa uydurma mı öğrenmek için sizlere sormak istedim.

videoda bahsediliyordu. Ben de gerçek mi yoksa uydurma mı öğrenmek için sizlere sormak istedim.
Muhtemelen Grilerin biraz daha fantastik bir hâli. İnsanlar, diğer insanların dikkatini çekebilmek için her şeyi yapabilecek bir potansiyeldedir.

Sadece Tanrılara odaklanmak gerekiyor, bu tür şeyler ile ilgilenmek size hiçbir şey katmayacaktır.

Muhtemelen Grilerin biraz daha fantastik bir hâli. İnsanlar, diğer insanların dikkatini çekebilmek için her şeyi yapabilecek bir potansiyeldedir.

Sadece Tanrılara odaklanmak gerekiyor, bu tür şeyler ile ilgilenmek size hiçbir şey katmayacaktır.
Tamamdır. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Bu tarz içerikleri tüketmek insana Bilim Kurgu / Fantastik eser tüketiyormuş hissi verir, eğlencelidir fakat dini açıdan bakarsak koca bir saçmalık. Böyle içerikler genel olarak New Age dinler tarafından pohpohlanır, UFO dinleri tarafından benimsenir; Ayahuasca içip kendini yükselmiş veya aydınlanmış hisseden çürük beyinli deliler de koşulsuz inanır. Pleiades'liler, Küçük Yeşil Adamlar, Arcturian'lar veya Hobbit'ler hepsi kurgusal şeyler. Gerçeklerse de kafa yormaya gerek yok, çünkü New Age dinleri tarafından kurtarıcı olarak gösteriliyorlar (Hobbit'ler hariç) ki New Age dinlerinin arkasında kim var? y*hudiler!

Bu tarz içerikleri tüketmek insana Bilim Kurgu / Fantastik eser tüketiyormuş hissi verir, eğlencelidir fakat dini açıdan bakarsak koca bir saçmalık. Böyle içerikler genel olarak New Age dinler tarafından pohpohlanır, UFO dinleri tarafından benimsenir; Ayahuasca içip kendini yükselmiş veya aydınlanmış hisseden çürük beyinli deliler de koşulsuz inanır. Pleiades'liler, Küçük Yeşil Adamlar, Arcturian'lar veya Hobbit'ler hepsi kurgusal şeyler. Gerçeklerse de kafa yormaya gerek yok, çünkü New Age dinleri tarafından kurtarıcı olarak gösteriliyorlar (Hobbit'ler hariç) ki New Age dinlerinin arkasında kim var? y*hudiler!
Yahudiler salak gibi kendilerine savaş açıyorlar New Age dinleri ile o halde. Zaten Yahudilerin çoğu ateist olmuş durumda, YHWH'i kabul etmiyor. Yahudiler kendi dinlerinin ve tevratın baştan aşağı uydurma olduğunu anlıyorlar yavaş yavaş.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back