Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Archangel Michael Kimdir ?

Xaji

Member
Merhaba esenlikler
Bu melek cebrail mi yoksa mikail mi her ne ise bilmiyorum ama onunla ilgili görsel veya yazılarda sanki Satanlar ile savaşmışta kazanmış gibi bir algı yaratıyorlar 4 melek gerçekten var mı yoksa palavra mı ?
Eğer var ise böyle bir savaş oldu mu neden oldu ? gerçeği sizden öğrenmek istedim bu insanlar masal gibi hikayede uydurmuş olabilir teşekkürler şimdiden

Merhaba esenlikler
Bu melek cebrail mi yoksa mikail mi her ne ise bilmiyorum ama onunla ilgili görsel veya yazılarda sanki Satanlar ile savaşmışta kazanmış gibi bir algı yaratıyorlar 4 melek gerçekten var mı yoksa palavra mı ?
Eğer var ise böyle bir savaş oldu mu neden oldu ? gerçeği sizden öğrenmek istedim bu insanlar masal gibi hikayede uydurmuş olabilir teşekkürler şimdiden
Michael isimli varlık Mikaildir. Melekler gerçektir ancak Reptilyanların oluşturdukları düşünce formlarıdır. Fiziksel bedenleri yoktur ve güç açısından tanrılar işe kıyaslanamazlar.

4 Ana melek konsepti, Du’at ın 4 Veliaht Prensi konseptinden çalıntıdır. Yahudi ırkı yok edemeyecekleri her şeyi çaldıkları gibi bunu da çalmışlardır.

Şeytan babamız ve melekler arasında aklınızda canlanan şekilde bir savaş geçmemiştir. Melekler Reptilyan köleleri olarak savaşta bulunmaktadırlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back