Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anton Lavey'in Yahudi olması

Tengriken

New member
Esenlikler. Şeytan başka birisini bulamayıp bir Yahudiyi neden reenkarne etti. Bu sanki sonradan uydurulmuş gibi.

Kusura bakmayın, ara sıra oluyor öyle. Pek zamanım yoktu o süreçte, neticede daha iyi bir hikâyeyle gelemedik.

...

Anton LaVey'in ruhu bir Yahudi değildir. Yahudi bedeninde reenkarne edilmiş bir Centil'dir. Eğer bir Centil, "Satanizm"i canlandırsaydı, Yahudiler onu rahat bırakmazdı. Fakat LaVey, soy hattı olarak Yahudi olduğu için ve bunu gerçek Spiritüel Satanizm şeklinde değil de Ateistik Satanizm biçiminde yaptığı için düşmanın fazla ilgisini çekmemiştir.

Kendisi bu misyonu tamamlamıştır ve sonrasında bu "öcü" olarak görünmekten bir nebze çıkabildiği için, Spiritüel Satanizm gerçek temelleriyle ortaya çıkabilmiştir.

Ama genel olarak, diğer dinlere de bakınca-ki JoS ve hemen her dini biliyorum- JoS çok iyi açıklama yapıyor birçok şeye.

Kusura bakmayın, ara sıra oluyor öyle. Pek zamanım yoktu o süreçte, neticede daha iyi bir hikâyeyle gelemedik.

...

Anton LaVey'in ruhu bir Yahudi değildir. Yahudi bedeninde reenkarne edilmiş bir Centil'dir. Eğer bir Centil, "Satanizm"i canlandırsaydı, Yahudiler onu rahat bırakmazdı. Fakat LaVey, soy hattı olarak Yahudi olduğu için ve bunu gerçek Spiritüel Satanizm şeklinde değil de Ateistik Satanizm biçiminde yaptığı için düşmanın fazla ilgisini çekmemiştir.

Kendisi bu misyonu tamamlamıştır ve sonrasında bu "öcü" olarak görünmekten bir nebze çıkabildiği için, Spiritüel Satanizm gerçek temelleriyle ortaya çıkabilmiştir.
Başka kimse olamaz mıydı Centil olan tamamen? Neden Yahudi ki?

Başka kimse olamaz mıydı Centil olan tamamen? Neden Yahudi ki?

Bunu mesajımda yazmıştım. Eğer bir Centil ayan beyan böyle bir işi yerine getirseydi, Hahamlar buna direkt dikkat kesilir ve bu misyonu baltalarlar, hatta bizzat bu kişiyi ortalıktan "kaybedebilirlerdi".

Fakat Anton LaVey, Satanas Babamızın özel enerjileriyle ve ilgisiyle kutsandığı ve görünürde bir Yahudi olduğu için Hahamlar buna fazla ilgi göstermemiştir. Masonlar arasında da daha iç çevrede kalsa da Lucifer'in gücü ve Tanrılığı bilinen bir şeydir. Belki de Masonluk hakkında kitaplara baktığını düşündüler ve "İyi en azından, ateistik biçimde yapıyor" dediler, bunu bilemiyorum.

Fakat günün sonunda bu misyon en optimal sonuçlarla başarılı oldu ve Joy of Satanas kurulmadan önce, "Satanistler kötücüldür!" imajı bir nebze de olsa temizlendi. Eğer bu yapılmasaydı, çok farklı şeylerle uğraşıyor olurduk.

Bunu mesajımda yazmıştım. Eğer bir Centil ayan beyan böyle bir işi yerine getirseydi, Hahamlar buna direkt dikkat kesilir ve bu misyonu baltalarlar, hatta bizzat bu kişiyi ortalıktan "kaybedebilirlerdi".

Fakat Anton LaVey, Satanas Babamızın özel enerjileriyle ve ilgisiyle kutsandığı ve görünürde bir Yahudi olduğu için Hahamlar buna fazla ilgi göstermemiştir. Masonlar arasında da daha iç çevrede kalsa da Lucifer'in gücü ve Tanrılığı bilinen bir şeydir. Belki de Masonluk hakkında kitaplara baktığını düşündüler ve "İyi en azından, ateistik biçimde yapıyor" dediler, bunu bilemiyorum.

Fakat günün sonunda bu misyon en optimal sonuçlarla başarılı oldu ve Joy of Satanas kurulmadan önce, "Satanistler kötücüldür!" imajı bir nebze de olsa temizlendi. Eğer bu yapılmasaydı, çok farklı şeylerle uğraşıyor olurduk.
Anladım.

Bu gün birinin evini tadilat, yaparken ev sahibiyle sohbet ettim, diyorki adam dünya düz hakikaten dünya düzmü? bu adam bata bilgili müslüman değil, çok iyi bir insan, paramı hepsini daha işe başlarken verdi, bu arkadaşı mahalleden tanıyorum, meditasyonu biliyor, astrali biliyor SS değil fakat spurualist, oba dedimki diamond tima diye birisi var dedim Spirituel Satanizm felan diyor hiç duydunmu dedim, Spirutuel Satanist olmaz felan deyince, anladım Satanist değil hatta Satanizme soğuk duruyor, fazla kurcalamadım, bana Urmah, diye birşeyden bahsetti, ben hem çalışıyor hem onunla konuşuyordum, bu arkadaş bir arada bana Tanrıların arabalarından bahsetmiş ti, yıllardır tanıdığım birisi, aynı yerdeyiz, bu Urmah nedir , internetten bak dedi, baktım kedi aslan, güzel yüzlü yapay zekayla yapılmış insanlar vs cıktı, sizce bu Urmah nedir, Esenlikler Kayre SATAN! Kayre OSİRİS

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back