Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Antidepresan.

Herainette

New member
Bu gün psikoloğa zorla gittim ve 2 tane ayrı antidepresan yazıldı. Bunları kullanmalı mıyım? Kısaca mutluluk hapları.

Antidepresan kullanımından kaçınmalısınız. İlk aşamalarda kendinizi daha iyi hissetseniz bile, uzun vadede duygularınızın körelmesine yol açabilir ve sizi daha karmaşık bir sürece sürükleyebilir.

İçinde bulunduğunuz süreci anladığımı bilmenizi isterim, ancak asıl sorunun, yaşadığınız bu süreci tam anlamıyla kavrayamamanızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Dış etkenlerin, yani çevresel faktörlerin çoğu zaman bizim kontrolümüz dışında olduğu bir gerçek. Fakat siz, bu dış koşullara uyum sağlamak yerine, her şeyi kendi iradenizle hareket çalışıyor ve bu süreçte kendinizi farkında olmadan daha büyük bir duygusal zorluk içine sürüklüyorsunuz.

Yetişkinliğe varana ve finansal özgürlüğünüzü kazanana dek, bu süreçte sizin için en sağlıklı yol, ailenizin söylemlerine göre hareket etmek olacaktır. Her şeyin bir zamanı var; şu an, bu süreci daha sakin, bilinçli ve yapıcı bir şekilde geçirmenin zamanı. Meditasyon yapın, bir taraftan ruhunuzu temizleyin ve güçlendirin. Okulda derslerinize odaklanarak, geleceğinize yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sıradan, "normal" konular üzerine sohbet etmeye gayret edin ve gerektiğinde mesafenizi koruyun. Sizi zor duruma sokabilecek ya da gereksiz sıkıntılara sürükleyebilecek durumlardan ve kişilerden uzak durun.

Şeytan ve Tanrılar bu süreçte size elbette rehberlik edecektir, ancak sizin de sürecin gerektirdiklerini yapmanız önemlidir. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek, sizin sorumluluğunuzda. Eğer sizi yıkıma ve acıya sürükleyecek yolda ilerlemeye devam edip hayatınızdaki zorluklar hakkında yalnızca şikâyet ederseniz, bu yalnızca çaresizlik ve daha fazla acı getirir. Unutmayın ki, kendi kurtuluşunuzu siz inşa etmelisiniz. Ancak bu yolda yalnız değilsiniz; sizi destekleyen, yanınızda olan bizler, Şeytan ve Tanrılar, hep sizinle birlikteyiz.

Bu konuda yazan hiçbir yorum tıbbi tavsiye olarak ele alınmamalıdır.

kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem, sonne'nin dediği gibi ilk başlarda iyi hissedersin ama bir süre sonra daha kötü bir duruma düşürür seni. 2-3 yıl boyunca kullandığım için ne olduğunu çok iyi biliyorum ve asla tavsiye etmem, saçlarım 2-3 kat az eskisine kıyasla şuan sırf bu tür ilaçlar yüzünden. demem o ki kötü bir durumda isen tanrılardan yardım iste ve kafanı dağıtmaya çalış, yeni hobiler edin bir dil öğrenmeye çalış vb.

Bu gün psikoloğa zorla gittim ve 2 tane ayrı antidepresan yazıldı. Bunları kullanmalı mıyım? Kısaca mutluluk hapları.
Ne oldu ilaç içiyorsun? ben hergün depresyon geçiriyorum, ilaç içmiyorum çay içiyorum, her param gittiği zaman depresyona giriyorum, para geldiği zaman keyfim yerine geliyor, mutluluk paradır ilaç adamı mutlu etmez ..

Ne oldu ilaç içiyorsun? ben hergün depresyon geçiriyorum, ilaç içmiyorum çay içiyorum, her param gittiği zaman depresyona giriyorum, para geldiği zaman keyfim yerine geliyor, mutluluk paradır ilaç adamı mutlu etmez ..
artık kullanmıyorum, zamanında sevdiğim birisi kaybettikten sonra psikolojik birkaç rahatsızlık geçirdim. o yüzden kullanıyordum

artık kullanmıyorum, zamanında sevdiğim birisi kaybettikten sonra psikolojik birkaç rahatsızlık geçirdim. o yüzden kullanıyordum
Başın sağolsun, geçmiş olsun, kendini işe güce ver çalış, hayata olumlu bak esenlikler

Eskiden kullanıyordum, belli oranda iyi de geliyordu ama o kadar belli, açık ve net hissediyorsun ki ; vücudunun kimyasıyla oynadığını. Özellikle libidomu öldürdüğü için bıraktım. Ve hep ruh gibiydim. Hani ağlayamıyordum ama gülemiyordum da...

Antidepresan kullanımından kaçınmalısınız. İlk aşamalarda kendinizi daha iyi hissetseniz bile, uzun vadede duygularınızın körelmesine yol açabilir ve sizi daha karmaşık bir sürece sürükleyebilir.

İçinde bulunduğunuz süreci anladığımı bilmenizi isterim, ancak asıl sorunun, yaşadığınız bu süreci tam anlamıyla kavrayamamanızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Dış etkenlerin, yani çevresel faktörlerin çoğu zaman bizim kontrolümüz dışında olduğu bir gerçek. Fakat siz, bu dış koşullara uyum sağlamak yerine, her şeyi kendi iradenizle hareket çalışıyor ve bu süreçte kendinizi farkında olmadan daha büyük bir duygusal zorluk içine sürüklüyorsunuz.

Yetişkinliğe varana ve finansal özgürlüğünüzü kazanana dek, bu süreçte sizin için en sağlıklı yol, ailenizin söylemlerine göre hareket etmek olacaktır. Her şeyin bir zamanı var; şu an, bu süreci daha sakin, bilinçli ve yapıcı bir şekilde geçirmenin zamanı. Meditasyon yapın, bir taraftan ruhunuzu temizleyin ve güçlendirin. Okulda derslerinize odaklanarak, geleceğinize yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sıradan, "normal" konular üzerine sohbet etmeye gayret edin ve gerektiğinde mesafenizi koruyun. Sizi zor duruma sokabilecek ya da gereksiz sıkıntılara sürükleyebilecek durumlardan ve kişilerden uzak durun.

Şeytan ve Tanrılar bu süreçte size elbette rehberlik edecektir, ancak sizin de sürecin gerektirdiklerini yapmanız önemlidir. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek, sizin sorumluluğunuzda. Eğer sizi yıkıma ve acıya sürükleyecek yolda ilerlemeye devam edip hayatınızdaki zorluklar hakkında yalnızca şikâyet ederseniz, bu yalnızca çaresizlik ve daha fazla acı getirir. Unutmayın ki, kendi kurtuluşunuzu siz inşa etmelisiniz. Ancak bu yolda yalnız değilsiniz; sizi destekleyen, yanınızda olan bizler, Şeytan ve Tanrılar, hep sizinle birlikteyiz.

Çıkılmaz durumlarda kullanmanın zararı bence yok. Özellikle daha farklı semptomları olan kişiler için de anti depresan yazabiliyorlar, sadece mutluluk için değil. Böyle durumlarda niye kullanılmasın?

Çıkılmaz durumlarda kullanmanın zararı bence yok. Özellikle daha farklı semptomları olan kişiler için de anti depresan yazabiliyorlar, sadece mutluluk için değil. Böyle durumlarda niye kullanılmasın?
Antidepresan kullanımını değerlendirirken mevcut durumu ve tedavi sonrası olası etkileri dikkatlice göz önünde bulundurmak gerekir. Bazı özel durumlarda bu ilaçların kullanımı zorunlu olabilir; ancak bu tür durumlar istisnadır ve genelleştirilmemelidir.

Antidepresanlar, vücudun kimyasal dengesini derinden etkiler, uzun vadede hem fiziksel hem de ruhsal yan etkiler yaratabilir. Bu noktada teorik konuşmuyor, kişisel deneyimlerden bahsediyorum. Bu yüzden, yalnızca gerçekten gerekli olduğunda kullanılmalı; aksi takdirde uzak durulmalıdır.

Bu üye, yalnızca yaşadığı sürecin verdiği yorgunluk ve bunalımdan muzdarip görünüyor, bu nedenle antidepresan kullanımına kesinlikle ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum.

Benzer sorunlara sahip olan kişiler Valefor'un Gücü Ritüeli veya Shrim mantrası ile bir çalışma yapabilir.

Antidepresan kullanımını değerlendirirken mevcut durumu ve tedavi sonrası olası etkileri dikkatlice göz önünde bulundurmak gerekir. Bazı özel durumlarda bu ilaçların kullanımı zorunlu olabilir; ancak bu tür durumlar istisnadır ve genelleştirilmemelidir.

Antidepresanlar, vücudun kimyasal dengesini derinden etkiler, uzun vadede hem fiziksel hem de ruhsal yan etkiler yaratabilir. Bu noktada teorik konuşmuyor, kişisel deneyimlerden bahsediyorum. Bu yüzden, yalnızca gerçekten gerekli olduğunda kullanılmalı; aksi takdirde uzak durulmalıdır.

Bu üye, yalnızca yaşadığı sürecin verdiği yorgunluk ve bunalımdan muzdarip görünüyor, bu nedenle antidepresan kullanımına kesinlikle ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum.

Benzer sorunlara sahip olan kişiler Valefor'un Gücü Ritüeli veya Shrim mantrası ile bir çalışma yapabilir.
Ben kendim adıma konuşacak olursam, kullandım ve faydasını gördüm. Şu an halen daha kullanıyorum ve daha iyi hissediyorum. Evet, negatif etkileri var fakat pozitif etkileri hayat kalitemi güzel ve daha yaşanılabilir olarak etkiledi. Depresyon gibi şeylerden değil, farklı etkilerinden dolayı kullanıyorum.

En iyisi, durum sizin için gerçekten ölüm kalım meselesi olmadıkça, yani herhangi bir şekilde, biçimde veya formda işlevinizi yerine getiremediğiniz sürece bunların hiçbirini kullanmamaktır. O zaman bile asıl odak noktanız meditasyon, terapi ve ruhun gerçek rehabilitasyonu olmalıdır.

Depresyon, stres, yorgunluk, korku, travma, tüm bunlar köklerinde ele alınması gereken daha derin psikolojik nedenlerle ilgilidir ve insan bu durumların temel nedenleri olan sorunlardan gelişir. Meditasyon bunları özünde çözümler. Sorunların kökleri buradadır, ruhun, zihnin ve duygunun içinde.
Antidepresan almak istemediğiniz ve etkileri konusunda endişelendiğiniz için alternatif bir doktora gidip gidemeyeceğinizi sorabilirsiniz. Bu arada, bu ilaçların sizi genel olarak zombileştirmenin yanı sıra anksiyeteyi nasıl tedavi edeceğinden emin değilim.

Bedenin bütünsel sistemi hakkında ne kadar çok şey öğrenirseniz, her küçük mikroptan o kadar az korkarsınız, çünkü beden bunları sorunsuz bir şekilde yener.

Kendinizi eter enerjisiyle dengelemeye çalışın, bu da bazı aşırı öteki düşünceleri sakinleştirebilir.
Hiç antidepresan kullanmadım ama tam olarak uyuşturucu gibi davranıyor gibi görünüyorlar, depresyon hissini sınırlı bir süre için azaltabilecek geçici bir yapay varoluş durumuna neden oluyorlar, ardından depresyon eski hâline dönüyor ve toksik döngüyü tam anlamıyla tekrarlamak için antidepresana tekrar ihtiyaç duyuluyor, bu da bağımlılığa yol açıyor. Temel olarak beyin, antidepresanın neden olduğu duruma girmesi için kısa bir süreliğine kandırılır. Bunun amacı kimseyi iyileştirmek değil, büyük ilaç şirketlerinin kısa bir rahatlama sunarak kişinin doktorun söylediği süre boyunca (bırakmaya karar vermedikçe muhtemelen mahvolana kadar) antidepresan almasını sağlamak ve böylece büyük ilaç şirketlerinin hesaplarını bir kez daha doldurmaktır, insanların hastalıklarının çoğunu para için sömürmelerinden farklı bir şey değildir.
Ruhban sınıfının konu ile ilgili görüşü.

Bu tür ilaçların duyuları olumsuz etkilediğini belirtmek isterim. İlacı bıraktıktan sonra karşılaşabileceğiniz durumları ve kullanımı sırasında deneyimlediğiniz olumsuz etkileri göz önünde bulundurmak sizin takdirinizdedir.

Bir üye:
"En az beş aydır üçüncü gözümü açmaya çalışıyorum ama hiçbir sonuç alamadım. Bir halt göremiyorum. **** kullanıyorum, bununla bir ilgisi var mı? Sabrımı kaybediyorum."

Yüksek Rahibe Lydia:
"Merhaba :)

Açık olmak ile güçlenmek ve tam olarak çalışmak arasında fark var. Astral görme yıllar alabilir. Çakraların güçlendirilmesi gerekir ve bu genellikle yıllar boyunca birden fazla yöntem gerektirir (bu elbette bireyseldir, bazı insanlar geçmiş yaşam çalışmalarından bazı çakralara diğerlerinden çok daha güçlü sahiptir).

Bunun gibi ilaçlar duyularımızı olumsuz etkiler. Önceliğiniz kendinizi iyileştirmek, zihninizi iyileştirmek ve ardından ilaçları kademeli olarak azaltmak olmalıdır. Sonra da kendinizi ruhsal olarak açmaya çalışabilirsiniz."

Ruhban sınıfının konu ile ilgili görüşü.

Bu tür ilaçların duyuları olumsuz etkilediğini belirtmek isterim. İlacı bıraktıktan sonra karşılaşabileceğiniz durumları ve kullanımı sırasında deneyimlediğiniz olumsuz etkileri göz önünde bulundurmak sizin takdirinizdedir.

Bir üye:
"En az beş aydır üçüncü gözümü açmaya çalışıyorum ama hiçbir sonuç alamadım. Bir halt göremiyorum. **** kullanıyorum, bununla bir ilgisi var mı? Sabrımı kaybediyorum."

Yüksek Rahibe Lydia:
"Merhaba :)

Açık olmak ile güçlenmek ve tam olarak çalışmak arasında fark var. Astral görme yıllar alabilir. Çakraların güçlendirilmesi gerekir ve bu genellikle yıllar boyunca birden fazla yöntem gerektirir (bu elbette bireyseldir, bazı insanlar geçmiş yaşam çalışmalarından bazı çakralara diğerlerinden çok daha güçlü sahiptir).

Bunun gibi ilaçlar duyularımızı olumsuz etkiler. Önceliğiniz kendinizi iyileştirmek, zihninizi iyileştirmek ve ardından ilaçları kademeli olarak azaltmak olmalıdır. Sonra da kendinizi ruhsal olarak açmaya çalışabilirsiniz."

Sonne Bey derlemeniz için teşekkür ediyorum.

Kişisel fikrim, size yazılan ilaçlar hakkında burada söylenenlere ya da kafanıza esene göre bir yön çizmemeniz. Antidepresanlar birçok yan etkiyi beraberinde getiriyor katılıyorum ama doktorunuz buna gerek görmüş, siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz, sizce doktorunuz neden bu yönde bir tedaviye kadar verdi?

Yaşınızı veya içinde bulunduğunuz koşulları bilmiyorum ama ilaç tedavisi görmek istemiyorsanız bunu doktorunuzla ya da reşit değilseniz ailenizle konuşup sadece terapi almak istediğinizi ve bedeninizde toksik bir madde istemediğini açıklayabilirsiniz. Meditasyon, kişisel gelişim elbette önemli ama ihtiyaçlarınıza göre gerekli profesyonel yardımı aldığınıza emin olun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back