Bright Truth said:
Esenlikler,
1- Bu çizimin bize ait olduğunu iddia edişimiz doğru değildir. İnsanlara tarif etmek amaçlı tabii ki temsili çizimler koymak gerekmektedir ancak sitedeki orijinal görselin sağ alt kısmında zaten burada belirtilen ressamın ismi açıkça görülebilmektedir.
Yani ekran görüntüsü atılan yazının kalanında da böyle bir iddiayla karşılaşılmamaktadır ve sadece "benzerlik" olduğu ileri sürülmektedir.
2- Karelerin Joy of Satan tarafından getirildiğini iddia ettiğimize yönelik ithamlar ise başka bir iftiradır. Biz sadece var olan ve antik zamanlarda Tanrı Thoth tarafından insanlığa verilen bu karelerin, Yüksek Rahibe Maxine Dietrich'in verdiği yönergeler doğrultusunda efektif biçimde kullanılabileceğini söyledik ve yazılarımızda da aynen bu ifadeler yer almaktadır. Eskiden saçma sapan kullanışların olduğu, asıl gücün ise gün sayısınca gezegensel mantraları titretmekten geçtiğini söyleyen organizasyon Joy of Satan'dır.
3- "Adversary" sözcüğünün Cambridge'deki ilk anlamı "düşmandır". Çevirilerde de bununla ilerlenmiştir. Burada ifşa edilecek bir durum göremiyorum. Joy of Satan'ın orijinal sitesinde de "enemy" ve "adversary" şeklinde yer almaktadır, yani sözlük anlamından sapma gibi bir durum söz konusu değildir.
4- Protestanlık ve Ortodoksluktan bahsetsek de Hristiyanlığa dair güller, bahçeler zihinlerde yer edinecek değil. Kitap bir, köken bir, kaynak bir. Bir poster üzerinden Rahiplerimizin "eski evanjelist" oluşunu çıkarmak ise akıl kârı değil.
İyi geceler.
Her şeyi anlıyorum ancak bir şeye akıl sır erdiremiyorum.Yahudiler JoS u neden kökten kapatamıyorlar?Evet siteye saldırılar oluyor ama adamlar isterse siteyi açılamayacak şekilde kapatabilirler.
Tabi bu soru şu soruyu da doğruruyor:Yahudiler siyonizm ve yeni dünya düzeni gibi yazıların geçtiği siteleri neden kapatmıyor.
Yahudilerin siyonizm,yeni dünya düzeni gibi yazılar yazan siteleri kapatmaması bunların olmadığı anlamına gelmez.JoS u kökten kapatmamaları da JoS un bilgilerinin yalan olduğu anlamına da gelmez.Ama neden kapatmadıklarını anlayamıyorum.