Peki büyü vb şeylerler birilerini etki altına almak mümkün?
Dış görünüş olarak ve davranış
Peki büyü vb çalışmalar gerçekten o kadar etki edermi?
Bazıları eder bazıları etmez diyor örneğin 666 gibi o büyünün etki edeceğini söylüyordu.
Büyü o kadar etki eder. Ama birini kontrol altına almak hoşlandım benimle olsun diye yapılmaz. Ölüm kalım durumunda, zarar göreceğinizde, bir devlet meselesi, savaş olduğunda, ortada haklı bir amaç varken yapılır. Biriyle olmak için büyüyle kontrol altına almaya çalışmak tecavüzden farklı değil gözümde. Kendinize aşk çekecek, uygun biriyle karşılaştıracak büyü yapmanız gerekiyordu. Ya da karizmanızı arttıracak. Özgüven kazandıracak. İletişim becerilerinizi geliştirecek.
Benim hali hazırda napmam gerekiyor
Şimdi ''Ebru'ya karşı bütün takıntılı, toksik hislerim ve düşüncelerim geçmişte kaldı. Sağlıklı bir muhabbetimiz var.'' olumlamasını yapacaksınız. Ebru örnek isim. Öncesinde Ansuz ve Uruz gibi uygun bir rün titreteceksiniz. Sonra kişiyi önünüzde hayal edip bağlarınızı gözünüzde canlandıracaksınız. Kötü bağları (paslı zincir, kısıtlayan hareket etmenize izin vermeyen şeyler, kirli renklerde enerjilerle kaplı bağlar) koparacaksınız. Sadece parlak ve pozitif, altın rengi bağları bırakın. Tamamen özgür kalmak için onları da kesebilirsiniz. En az 40 gün devam ettireceksiniz. En az. Tercihen 90 gün. Kalan bağları sağlıklı bir muhabbete programlayacaksınız. Bir daha da takıntı gibi saçma sapan şeyler geliştirmek için büyü yapmayacaksınız.
Hali hazırda çalıştım kurumda bir kişi bana mobbing uyguluyor ve hiç kimse birşey demiyor napmam gerekir?
Mobbing uygulayan kişi için 1) Kendi üstünüze koruma yapacaksınız ve auranız geri yansıtacak ondan gelen saldırıları. 2) Onun üstüne bağlama yapacaksınız. Birinci seçeneği yapmanız gerek çünkü ikinciyi yapamıyorsunuz. Yine kendinizi bağlayabilirsiniz yanlışlıkla. Çok güçlü, bütün negatif enerjiyi sahibine geri gönderen bir aura kalkanı inşa edin.
''Büyük SS'' ne bilmiyorum. Kimseye öyle bir atıf yapmadım. Mısır'ın tapınakları bile binlerce sene sonra yozlaştı. İnsanlar yozlaşabilir. Dünyanın her yerinde, her konumda oluyor yozlaşma. Yüksek rahip ve rahibeler saygıyı hak ediyor. Diğer katkıda bulunan kişiler de. O konu bir yana Satanizm'de aracı yok, peygamber yok, öyle bir anlayış geliştirmeyin.
Kaç sene sürecek bilemem güçlenmeniz. Öğrenmenin tek yolu devam edip görmek.
Yav büyü yapmak oladar zorsa yapmayın kardeşim bitaneside çıkıpta ben büyü yaptım tuttu ben şundan kurtuldum diyen yok.Yav hiçmi aranızda bilge adam yok bu çocuk sevdalanmış büyü yapmış tutmamış bu büyünün tutani nasıl oluyor bu yaşıma geldim ben hiç büyü görmedim.Merak ediyorum büyü yapıpta bişey yapan varmı ben 2 ay meditasyon yaptım bişey göremedim.Acaba gören varmı duyan varmı ben hiç olağan üstü bişey görmedim duymadım sadece sarımsı oluyor boşluk meditasyonu yaparken oda heralde gözlerimi dikiyorum ondan oluyor odaklaniyorum ondan sanki oda sararıyor kırpmıyorum ya gözümü birde karincalanma o herzaman oluyor zaten
''Büyü tuttu'' garip bir üslup. Evet, büyü gerçektir ve işe yarar. Gözüne kestirdiği bir kadına onurlu ve şerefli bir şekilde davranarak değil, gizli kapaklı, hislerini ve düşüncelerini manipüle ederek, kontrol altına almaya çalışarak kendine bağlamaya çalışan birini alkışlayacak değiliz. Başına gelenden çok daha fazlasını da hak ediyor.
İki ayda gördüğünüzü söyleseniz size inanmazdım. Normal olan iki ayda görememek. İbrahimi dinler insanları binlerce yıldır lanetliyor. Milyonlarca müslüman günde beş kere bu laneti enerjisiyle besliyor. Senede bir milyonlarca hayvan kurban ediliyor. Yıllardır, hayatlardır bu lanetler altında yaşarken bir anda göremezsiniz zaten. Kimse de çıkıp ben gördüm demez. Diyene güvenmem. Gerçek olma ihtimali kadar düşman melekleri de olabilir, yalan söylüyor da olabilir. Var ayrıca gördüm duydum diyen, yok değil. Örnek:
https://ancient-forums.com/index.php?threads/tanrı-çağırmanın-faydaları.71566/
Bu kişi mesela 7-10 yıldır mı ne adanmıştı galiba. Ama maalesef çok sağlıklı çalışmadığı için sabit enerjiler açısından, gidip geliyor. Karşılaştığı şeylerin bir kısmının tanrılardan gelmiş olabileceğini düşünüyorum ama hepsinin değil. Kötü niyetli parazitler demonları taklit ederek satanistlere yaklaşmaya çalışabilirler.