Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anlık Kötü Düşüncelerden Kurtulma

Daemonica

Member
Esenlikler, kısa vadede umursamasam da uzun bir zaman aralığında tekrar tekrar yaşadığım için bu konuya bir çözüm getirmek istiyorum.

Özellikle sabah uykudan uyandıktan sonra aklımdan bir ton iç karartıcı düşünce geçiyor. Bu düşünceler çok saçma, genelde gördüğüm abuk kabûsların devamını hayal etmek gibi; sonra hayatımdaki üzücü dönemler, o dönemlerde dinlediğim müziklerin melodileri aklıma geliyor. Genel ruh hali olarak iyi hissetsem bile bu tarz bir şeyi yaşayınca 3-4 gün yüzüm düşüyor.

Bunlar sürekli değil de ayda bir, bilemedin iki kere yaşandığı için saldırı olma ihtimali üzerinde duruyorum. Elbette Aura çalışmalarını da düzenli olarak yapıyorum fakat böyle bir durumu yaşayınca kendime hızlıca 'ilk yardım' tarzı bir şey uygulama şansım varsa bunu kullanmak isterim.

Bu durumda ne yapılabilir? Mesela bu sabah da benzer bir şey yaşadım fakat Aura çalışmasında yaptığımız gibi etrafımda, içimde, dışımda, her yerde beni parlatan güneş ışınları hayal edince biraz rahatladım sanırım. Sonra deneme amaçlı etrafımı Satanik Alevler ile çevrelenmiş şekilde imgeledim. Bu biraz ise yaradı ama daha etkili ve hızlı bir çalışma varsa kullanmak isterim.

Esenlikler, kısa vadede umursamasam da uzun bir zaman aralığında tekrar tekrar yaşadığım için bu konuya bir çözüm getirmek istiyorum.

Özellikle sabah uykudan uyandıktan sonra aklımdan bir ton iç karartıcı düşünce geçiyor. Bu düşünceler çok saçma, genelde gördüğüm abuk kabûsların devamını hayal etmek gibi; sonra hayatımdaki üzücü dönemler, o dönemlerde dinlediğim müziklerin melodileri aklıma geliyor. Genel ruh hali olarak iyi hissetsem bile bu tarz bir şeyi yaşayınca 3-4 gün yüzüm düşüyor.

Bunlar sürekli değil de ayda bir, bilemedin iki kere yaşandığı için saldırı olma ihtimali üzerinde duruyorum. Elbette Aura çalışmalarını da düzenli olarak yapıyorum fakat böyle bir durumu yaşayınca kendime hızlıca 'ilk yardım' tarzı bir şey uygulama şansım varsa bunu kullanmak isterim.

Bu durumda ne yapılabilir? Mesela bu sabah da benzer bir şey yaşadım fakat Aura çalışmasında yaptığımız gibi etrafımda, içimde, dışımda, her yerde beni parlatan güneş ışınları hayal edince biraz rahatladım sanırım. Sonra deneme amaçlı etrafımı Satanik Alevler ile çevrelenmiş şekilde imgeledim. Bu biraz ise yaradı ama daha etkili ve hızlı bir çalışma varsa kullanmak isterim.
Depresif düşüncelerden arınmak için Sanskritçe mutluluk anlamına gelen "Sananda" mantrasını titretebilirsiniz.

Derin transa girip kendinize Satanik hipnoz uygulayabilirsiniz.

Depresif düşüncelerden arınmak için Sanskritçe mutluluk anlamına gelen "Sananda" mantrasını titretebilirsiniz.

Teşekkürler, Sananda mantrasını kullanıyorum fakat daha çok gün içinde kullandığımı söyleyebilirim; özellikle uykudan yeni uyanır uyanmaz o 'depresif düşünceler' bir anda geldiğinde inanılmaz derecede rahatsız edici oluyor. Bu garip çünkü son zamanlarda gün içinde kendimi çok neşeli hissediyorum, artık gece uyurken bir auram zayıflıyor ve açık hedef haline mi geliyorum anlamadım.

Bu arada Hipnoz uygulaması gerçekten uzun vadede çok işe yarar gibi gözüküyor; üstelik olumlamayı kısa tutmak şartıyla beni üzgün hissettiren düşünceleri ve olayları da zihnimden uzaklaştırabilir, mutluluğu kendime çekebilirim sanırım. Gözümün önünde olan ve zamanında yapmayı niyetlendiğim bu şeyi unutmuşum, gösterdiğiniz-hatırlattığınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Peki sizce Hipnoz uygulamasını bir kaç kez yapmak mı mantıklı olur yoksa günlük rutinime eklemeli miyim? Bahsettiğim sorun bir kaç aydır canımı sıktığı için rutinime eklesem gerçekten hoş ve kalıcı olur. Bu çalışmaya başlamak için uygun bir tarih gerekiyor mu diye son sorumu da sorayım, bazı çalışmalara belli günlerde-saatlerde başlayınca kayda değer bir şekilde daha iyi çalışıyorlar.

Esenlikler,

Bazı durumlarda zihnimiz bize oyun oynar veya kendimizi kandırırız. Ve bir yandan zihnimizi istediğimiz arzu ettiğimiz yere yönlendiririz içten içe. Bilinçaltı büyük faktör sonuçta.

Satanik Hipnoz ile algısal olarak zihinimizi değiştirme imkanı ne kadardır? Mesela korku, panik veya stres altındayken bu yapılabilir mi? Duygusel bedeni iyileştirme çalışmasına ek olarak böyle bir şey yapmak istiyorum. Hatta zihnimi baştan sonra inşa etmek istiyorum. Bir nevi kendimi baştan yaratmak istiyorum. Bu yönde isteğim büyük. Satanik Hipnoz’dan faydalanma konusunda önerilerde bulunabilir misiniz?

Esenlikler,

Bazı durumlarda zihnimiz bize oyun oynar veya kendimizi kandırırız. Ve bir yandan zihnimizi istediğimiz arzu ettiğimiz yere yönlendiririz içten içe. Bilinçaltı büyük faktör sonuçta.

Satanik Hipnoz ile algısal olarak zihinimizi değiştirme imkanı ne kadardır? Mesela korku, panik veya stres altındayken bu yapılabilir mi? Duygusel bedeni iyileştirme çalışmasına ek olarak böyle bir şey yapmak istiyorum. Hatta zihnimi baştan sonra inşa etmek istiyorum. Bir nevi kendimi baştan yaratmak istiyorum. Bu yönde isteğim büyük. Satanik Hipnoz’dan faydalanma konusunda önerilerde bulunabilir misiniz?
Korku, panik ve stres altında hipnoz veya herhangi başka bir ruhani çalışma yapmak pek etkili olmayacaktır. Ruhaniyet için dengeli, odaklı ve sakin bir zihine ihtiyacınız var.

Bahsettiğim tavsiyeler korku, panik ve stres durumlarını yaşamamak veya azaltmak için yapılması gerekenler.

Satanik Hipnoz ruhun karmik sınırlarını ve bedeninizin fiziksel sınırlarını aşmadığı sürece her şekilde kullanılabilir. Örneğin Satanik Hipnoz uygulayarak kendi yüzünüzün şeklini değiştirip güzelleşmezsiniz. Ancak Satanik Hipnoz uygulayarak kendinizi "Güzel olduğunuza" inandırabilirsiniz. Böylece kendiniz ile alakalı özgüveniniz artar ve görünüşünüzü sevmeye başlarsınız.

Tabi eğer haritanızda özgüvensizlik ile alakalı direkt bir yerleşim bulunuyorsa, yaptığınız bu hipnoz başarılı olsa bile size karma kırmadıkça özgüven getirmeyecektir.

Satanik Hipnoz sayesinde bağımlılıklardan, korkulardan, depresyondan, mental hastalıklardan ve travmaların bilincinizde uyandırdığı etkilerden kurtulabilirsiniz. Satanik Hipnoz ile eski sevgilinizi unutabilirsiniz. Nefret ettiğiniz birini affedebilirsiniz. Kendinizi istediğiniz kişiye aşık edebilirsiniz. Kısaca bilinç düzleminde olan her türlü eylemi gerçekleştirebilirsiniz.

Esenlikler, ilginç bir şey keşfettim; daha doğrusu öğrendim. Geçenlerde yabancı forumlarda bir paylaşım yaptım ve bir kardeşimiz aradığım cevabı 12'den vurarak verdi. Anladığım kadarıyla meditasyonlara ağırlık veren kişilerin hayatlarında bastırdıkları duygular 'su yüzüne çıkabiliyormuş'.
Normalde tüm JoS sitesindeki yazıları okudum fakat bu başlığa daha önce denk geldiğimi hatırlamıyorum. Belki de "Satanizm ve Güç Meditasyonları" gibi çok tanıdık bir başlıkla paylaşıldığındandır, fakat okumak bazı şeyleri kafamda daha iyi oturtmama yardımcı oldu diyebilirim.

Güç Meditasyonu, bir nevi zihinsel temizlik yapma yöntemidir. Bir kişi Meditasyonlara başladığında; kızgınlık, nefret, öfke patlamaları ve üzüntü gibi sık sık bastırdığı duygularının ortaya çıkmasını bekleyebilir. Bu dönemde kendinizi rahatsız edici düşünceler, hisler içinde bulabilir ve neden bu duyguların ortaya çıktığını anlamıyor olabilirsiniz. Bu duygular, ne kadar bastırdığınıza bağlı olarak bir yıl veya biraz daha uzun bir süre devam edebilir. Bir çok insan rahatsız olduğu deneyimleri hatırlamasa da bilinçaltı hatırlar. Zamanla bastırdığınız duygular temizlenecek ve ruhunuz daha özgür bir hale gelecektir. Kişi, içsel dengeyi ve huzuru bulacaktır.

JoS çok ilginç bir yer gerçekten, ya da ben başımdan geçen olaylar çok kompleks ve içinden çıkılmaz gibi görüyorum; fakat buraya derdimi yazıp tatmin edici bir cevap almadığım zaman olmadı. Üstelik son toplu ritüele de katılıp Meditasyonlara geri dönünce büyük ölçüde daha sağlıklı ve iyi hissetmeye başladım; güzel oldu hoş oldu.

Esenlikler, ilginç bir şey keşfettim; daha doğrusu öğrendim. Geçenlerde yabancı forumlarda bir paylaşım yaptım ve bir kardeşimiz aradığım cevabı 12'den vurarak verdi. Anladığım kadarıyla meditasyonlara ağırlık veren kişilerin hayatlarında bastırdıkları duygular 'su yüzüne çıkabiliyormuş'.
Normalde tüm JoS sitesindeki yazıları okudum fakat bu başlığa daha önce denk geldiğimi hatırlamıyorum. Belki de "Satanizm ve Güç Meditasyonları" gibi çok tanıdık bir başlıkla paylaşıldığındandır, fakat okumak bazı şeyleri kafamda daha iyi oturtmama yardımcı oldu diyebilirim.

JoS çok ilginç bir yer gerçekten, ya da ben başımdan geçen olaylar çok kompleks ve içinden çıkılmaz gibi görüyorum; fakat buraya derdimi yazıp tatmin edici bir cevap almadığım zaman olmadı. Üstelik son toplu ritüele de katılıp Meditasyonlara geri dönünce büyük ölçüde daha sağlıklı ve iyi hissetmeye başladım; güzel oldu hoş oldu.

Esenlikler,

Negatif karmayı temizleme için yapılan çalışmada nasıl negatif karmamızı oluşturan sorunların temelini fark edip farkındalık kazanıyorsak, meditasyonlarda da direkt olarak bu geçerli olabilir. Sonuçta aura ve çakra temizlemede genel olarak bir temizlik yapıyoruz.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Negatif karmayı temizleme için yapılan çalışmada nasıl negatif karmamızı oluşturan sorunların temelini fark edip farkındalık kazanıyorsak, meditasyonlarda da direkt olarak bu geçerli olabilir. Sonuçta aura ve çakra temizlemede genel olarak bir temizlik yapıyoruz.

İyi akşamlar.
Evet, meditasyonlardaki durum için su yüzeyine çıkma deyimi tam uyuyor. İçimizde halihazırda var olan fakat bastırdığımız duygu yukarı doğru yükseliyor ve onun sancısına katlanmak durumunda kalıyoruz. Bu yüzden yanlış beklentiye girmemek lazım, negatif düşünceler onları bastırdığımız sürece sonradan karşımıza çıkmak için saklanıyor; aura-çakra temizlediğimizde de bize görünüp dokunmadan yok olmak yerine kendilerini yaşatarak kayboluyorlar. Mesela diyelim ben yalnızlıktan korkuyorum, hayatım boyunca bu düşünce aklıma her geldiğinde beni üzmesin diye yok sayıp içime atmışım; meditasyon sonrası bu duygu su yüzüne çıkabiliyor. Fakat iyi tarafından bakalım, bu sayede duygusal açıdan daha da olgunlaşıyoruz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back