Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anksiyete hakkında

rehector

New member
Ben eski inandığım dine olan inancımı kaybettikten sonra o dine karşı çok kez saygısız sözde bulunmuştum hatta bu sebeplerle hukuki sorunlar da yaşadım. Şu an ise yoğun bir anksiyete ile mücadele ediyorum, hayat kalitem berbat oldu. Beraberinde depresyon tedavisi görüyorum. Sizce bu anksiyete bana o eski inandığım tanrının bir cezası olabilir mi çünkü ailem sürekli bu ihtimali dile getirerek hastalığımı daha çok tetikliyorlar.

Ben böyle bir ihtimale inanmak istemiyorum, kaldı ki beni cezalandıran bir Tanrıya boyun eğmek de istemiyorum. Artık tüm acıyı kaldırmak çok zor geliyor, fikirleriniz nedir?

Ben böyle bir ihtimale inanmak istemiyorum, kaldı ki beni cezalandıran bir Tanrıya boyun eğmek de istemiyorum. Artık tüm acıyı kaldırmak çok zor geliyor, fikirleriniz nedir?
Hayır kesinlikle böyle bir konuda endişelenmenize gerek yok. Bu tarz kuruntulara düşmeyin. Sahip olduğunuz anksiyete tamamen sizin psikolojik durumunuz ve astrolojik etkiler ile alakalıdır. Bu konuda kendinizi gerip üstüne daha fazla düşünmeyin. Kuruntuların üstüne düşmek bunların etkisini daha fazla arttıracaktır.

Ruhunuzu düşman enerjilerinden temizlemek için RTR yapmaya odaklanın. Yapacağınız Ters Tevrat Ayinleri sizi ve bilincinizi arındıracaktır.

Eskiden inandığınız tanrının düşündüğünüz gibi bir varlık olmadığını belirtmem gerekiyor, size herhangi bir şekilde doğrudan zarar veremez. Gerçek Tanrı/çalar'ı zaten biliyorsunuz.

Meditasyonlarınızı aksatmayın ve ruhunuzu sık sık düşman enerjilerinden temizleyin. Evinizi de sık sık negatif enerjilerden arındırmalısınız. Sanıyorum ki eski dininize mensup insanlarla aynı evde kalıyorsunuz ve bu da sizi yoğun negatif enerjilere maruz bırakıyor.

Adanmadıysanız adanma ayinini yapıp tamamen Tanrı/çaların himayesi altına girebilirsiniz, bu da sizi oldukça rahatlatacaktır.

Hayır kesinlikle böyle bir konuda endişelenmenize gerek yok. Bu tarz kuruntulara düşmeyin. Sahip olduğunuz anksiyete tamamen sizin psikolojik durumunuz ve astrolojik etkiler ile alakalıdır. Bu konuda kendinizi gerip üstüne daha fazla düşünmeyin. Kuruntuların üstüne düşmek bunların etkisini daha fazla arttıracaktır.

Ruhunuzu düşman enerjilerinden temizlemek için RTR yapmaya odaklanın. Yapacağınız Ters Tevrat Ayinleri sizi ve bilincinizi arındıracaktır.
Merhaba, geç cevap için üzgünüm bugün buraya girmeyi unutmuşum. Astrolojik etkilerden kastınız nedir, bu yaşadığım berbat hislerin başka varlık ve gezegenlerle olan ilişkisine ben nasıl müdahale edebilirim bilginiz var mı çünkü artık iyileşmek istiyorum :(

Merhaba, geç cevap için üzgünüm bugün buraya girmeyi unutmuşum. Astrolojik etkilerden kastınız nedir, bu yaşadığım berbat hislerin başka varlık ve gezegenlerle olan ilişkisine ben nasıl müdahale edebilirim bilginiz var mı çünkü artık iyileşmek istiyorum :(

Astrolojik etkileri şöyle sıralayabilirim. Doğum haritanızdan gelen doğumsal enerjileriniz. Gökyüzünün sizin üstündeki “transit” etkileri. Bu iki durumda da gökyüzündeki yıldızlar, gezegenler ve burçların enerjileri sizin karakterinizi, hislerinizi ve hayatınızı etkileyecek şekilde tezahür ediyorlar.

Siz ise herhangi bir müdahalede bulunmadan önce bu kavramları iyice öğrenmeli ve anlamalısınız. Sitemizdeki Astrolojiye giriş ve Gezegensel geçişler ile alakalı yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.

Bu konuları çözdükten sonra müdahale etme kısmı geliyor. Bunun en iyi yolu güçlü bir korunma aurası inşa etmektir. Ardından ruhunuzdaki negatif etkileri kaldırmak için “ruhu özgürleştirme” çalışmaları yapmalı ve ruhunuzu düzenli şekilde temizlemelisiniz.

Bunlar sonucunda ruhunuza yapışmış negatif enerjilerden ve kişiliğinizi olumsuz etkileyen yönlerinizden sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back