Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Andrea Chiarini (Gitarist) ve sorular

PlatonFX

New member
Esenlikler, başlıktaki gitarist arkadaşımızın Instagramda yaklaşık 750K takipçisi var. Elinin üzerinde Şeytan babamızın mührü var. Bu dostumuz SS olduğu için mi bu dövmeyi taşıyor?
Diyelim öyle, kendimizi açık etmemiz yasakken bunu yapması ne kadar doğru?

Esenlikler, başlıktaki gitarist arkadaşımızın Instagramda yaklaşık 750K takipçisi var. Elinin üzerinde Şeytan babamızın mührü var. Bu dostumuz SS olduğu için mi bu dövmeyi taşıyor?
Diyelim öyle, kendimizi açık etmemiz yasakken bunu yapması ne kadar doğru?
Kendisinin SS olduğunu sanmıyorum. Şeytan'ın mührünü havalı bulduğu için dövme yaptırmış biri gibi duruyor. En aptal SS bile kendini ifşa edecek kadar aptal olmamalıdır. Kendinizi hiç bir şekilde tehlikeye atmamalısınız.

Kendisinin SS olduğunu sanmıyorum. Şeytan'ın mührünü havalı bulduğu için dövme yaptırmış biri gibi duruyor. En aptal SS bile kendini ifşa edecek kadar aptal olmamalıdır. Kendinizi hiç bir şekilde tehlikeye atmamalısınız.
Kendisi Satanist Church of Satanın üyelerindem birisi ancak SS olmayabilir belki Seçkindir bilemiyorum

Kendisi Satanist Church of Satanın üyelerindem birisi ancak SS olmayabilir belki Seçkindir bilemiyorum
Anladım, bilgim olmadığı için varsayımlar üzerinden konuşmuştum. Seçkin derken ne demek istediniz biraz daha açıklayabilir misiniz?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back