Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

alkol hakkında tavsiye?

ddiafol

New member
Alkol aldığım zaman kendimi çok daha yaratıcı hissediyorum ve istediğim şeye çok iyi odaklanabiliyorum tabbikide bunu sarhoş olacak derecede içmediğim zaman. Genel olarak müzik ve resimle uğraşıyorum ve alkol tükettiğim zaman ortaya normal halimden çok daha iyi işlere çıkartıyorum bunu nasıl aşabilirim alkol almadan bu seviyede nasıl olabilirim ?

Esenlikler,

Tahminimce alkolün verdiği neşeli ruh hâli kendinizi ifade kanallarınızı açıyor. Bunun yerine yaratıcılığınızı arttıracak veya bu neşeyi daimi kılacak çalışmalara gidebilirsiniz.

Alakalı rünleri kontrol edin.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Tahminimce alkolün verdiği neşeli ruh hâli kendinizi ifade kanallarınızı açıyor. Bunun yerine yaratıcılığınızı arttıracak veya bu neşeyi daimi kılacak çalışmalara gidebilirsiniz.

İyi geceler.
Alkol aurada delikler açıyor ve psikolojik açıdan insanı mahvediyor. Hatam varsa düzelt, bildiğim kadarıyla aurayı pembe imgelemek sarhoşluk hissi veriyor bunun bi sakıncası var mı, tabii doğruysa?

Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi geceler.

Bu çalışmayı 40 yada 90 günmü yapmalıyım yoksa o neşeli etkiyi istediğim zaman yapsam olur mu sadece ?

Hype0 said:
Alkol aurada delikler açıyor ve psikolojik açıdan insanı mahvediyor. Hatam varsa düzelt, bildiğim kadarıyla aurayı pembe imgelemek sarhoşluk hissi veriyor bunun bi sakıncası var mı, tabii doğruysa?

Esenlikler,

"Pembe" renkle alakalı bir bilgim yok.

İyi geceler.

ddiafol said:
Bu çalışmayı 40 yada 90 günmü yapmalıyım yoksa o neşeli etkiyi istediğim zaman yapsam olur mu sadece ?

Esenlikler,

Kişisel tercihiniz.

İyi geceler.

Hype0 said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi geceler.
alkolun zararlarının farkındayım . Maalesef ki bende uyandırdığı his bambaşka bişey bunu kendi çalışmalarımla umarım yakalayabilirim .

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back