Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

algiz

daughterofsun666

New member
Esenlikler
İlk olarak önceden attığım bir başlıkta bana cevap veren tüm kardeşlerime teşekkür ederim söyleme ihtiyacı hissettim çünkü basit gözükse bile şu çevre açısından yalnız hissettiğim,depresyonun eşiğinde olduğum dönemde aslında hiç de yalnız olmadığımı şeytandaki kardeşlerimin şeytan babamızın ve tanrıların her zaman yanımda olduğunu hissettim ve bu çok kıymetli.Her neyse şimdi soruma gelelim algiz meditasyonu her zaman yapılabilir mi? Yani ay boşluktayken ya da ay küçülmekteyken vs. Bir satanist kardeşim yalnızca ay büyümekteyken yapıldığını söylemişti ama emin olamadım.

Esenlikler,

Eğer Ay büyürken ve Yengeç ve Boğa gibi burçlarda başlarsanız her zaman daha iyi olacaktır, ancak başka bir burçta ve küçülürken başlarsanız da sadece etkisi maksimum seviyede olmaz, fakat olumsuz da etkilemez. Onun harici Ay boşluktayken hiçbir çalışmamaya başlanmamalı ancak çalışmalar günlük olarak devam ettirilir.

Örneğin, auranızı güçlendirmek için Algiz rünüyle bir çalışmaya Ay büyürken ve Yengeç'te iken başladıysanız ancak ertesi gün Ay boşluktaysa o gün de yapabilirsiniz. Önemli olan başladığınız gün, sonraki günler çalışmanıza etki etmezler. Tabii ki 1 gün atlarsanız çalışma sıfırlanır ve tekrardan aynı faktörlere dikkat ederek başlamanız gerekir.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back