Xaji
Member
Merhaba, Esenlikler.
Aklımda oturtamadığım bazı konular var. Bunları öğrenmek istiyorum, izninizle.
Aklımda oturtamadığım bazı konular var. Bunları öğrenmek istiyorum, izninizle.
- Kahramanlık rütbesi ve arkasındaki kavram: Kahramanlık rütbesinin arkasındaki kavramı tam olarak anlayamıyorum. "Rütbeler" yazısını okudum ancak burada, daha önce insan oldukları belirtiliyor. Aynı zamanda, koruyuculuk da yapabiliyorlar. Öyleyse, kahraman olan bir insan artık astral alemde mi eğitimine devam ediyor ve rütbe atlıyor? Bunu daha detaylı anlatabilir misiniz? Kahraman olan kişi tekrar doğmuyor öyleyse dünyaya gelip, ben öyle anladım. Aynı zamanda biz öldükten sonra, bir şeylerin değiştiğini anlıyoruz. Yarı-demonlar, rütbe atladıklarını nasıl fark ediyorlar? Yarı-demon olsalar bile, Tanrılardan mı eğitim alıp yükseliyorlar? Teşekkürler.
- Geçmiş yaşantılar ve bağlar: Biz daha önceki hayatlarımızda abi, kardeş, dost, eş ya da akraba olma ihtimaline sahip olabilir miyiz? Belki de tekrar buluşmuşuzdur bu dünyada ve büyük ihtimalle, gelecek yaşantımızda yine buluşacağız ama belki artık internette değil, kendi tapınağımızda. Gerçekten SS öğrencilerinin olduğu harika bir tapınak inşa edeceğiz Tanrıların yardımıyla. Peki, Magnum Opus hedefini tamamlayan biri, dostluk kurduğu SS'leri hatırlayabilir mi? Yani tam olarak açıklamam gerekirse, diyelim ki iki kişi öldü, biri Magnum Opus'a ulaştı ama diğeri hâlâ reenkarnasyona devam ediyor, kahramanlığa ulaşmış kişi, gelecekteki o dostunun ruhunu görüp, onu koruyabilir mi ?
- Tanrıların özellikleri ve boyutları: Tanrılar, görünüşlerini kendileri mi seçiyor? Ve "Tanrı" diyince aklıma gezegenleri avuçlarının içinde tutacak kadar büyük bir boyut geliyor. Tanrılar, bu kadar büyük olup sadece bizimle iletişim kurmak için mi bizim boyutumuzda görünüyorlar, yoksa gerçekten bizim boyutumuzda mıdırlar? Biz onların evlatları olduğumuza göre, Du'attakiler de onların evlatları ( sanırım ) Oradaki olayları pek bilmiyorum. Biz öldükten sonra neden orada doğmuyoruz? Orada yeniden hayata kavuşsak ve gelişime orada devam etsek ? her SS orada doğarsa, bu sefer dünya savunmasız kalıp düşmanın eline geçer diye mi böyle bir şey olmuyor ? ve Tanrılar yemek yer mi? Zırhlarını Duattakiler mi döver? Ve silah olarak mızrak, kalkan, yay ve kılıç mı kullanırlar?
- Geçmiş yaşantıları görmek ve Duat'ı görmek: Geçmiş yaşantımı görme çalışması yapmak için, kaç ay ya da yıl SS olmak gerekir? Ne zaman güçlendikten sonra başlamalıyım? Ayrıca, bu hayatta yaşarken Duat'ı görme şansımız var mı, yani astral seyahate benzer bir deneyim yaşayabilir miyiz?