Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aklıma takılan bir yer.

anonymous042

New member
Merhabalar uzun zamandır düşünüyorum da, Şeytana adanma duasında neden tek tanrım olarak kabul ediyorum diyoruz yani çoğul tanrı inancımız var ancak tek tanrı olarak yazmak uyumsuz gibi geldi, bu şekilde diğer tanrılara nasıl adanmış oluyoruz ?

Merhabalar uzun zamandır düşünüyorum da, Şeytana adanma duasında neden tek tanrım olarak kabul ediyorum diyoruz yani çoğul tanrı inancımız var ancak tek tanrı olarak yazmak uyumsuz gibi geldi, bu şekilde diğer tanrılara nasıl adanmış oluyoruz ?

Şeytan babamız diğer Tanrı ve Tanrıçaların babası ve en yükseği kendisi ilk magnum opus hedefine ulaşıp diğer yaşamlara destek olup onlarında yükselmesini sağlamıştır
Ben böyle biliyorum en azından yanlışım varsa diğer kardeşlerim düzeltsin lütfen

Şeytan babamız bütün tanrıların kralı ve yöneticisidir. Ona adanmak, onun altındaki diğer tüm tanrılara ve gerçeğe de adanmaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back