Baron Hope Von Blossom Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,586 Location The Earth Oct 13, 2021 #1 Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ?
E Elite Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,742 Oct 14, 2021 #2 Baronessblossom said: Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ? Click to expand... Evet, fiziksel bedeniyle birlikte Şambala'da.
Baronessblossom said: Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ? Click to expand... Evet, fiziksel bedeniyle birlikte Şambala'da.
Baron Hope Von Blossom Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,586 Location The Earth Oct 15, 2021 #3 Bright Truth said: Baronessblossom said: Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ? Click to expand... Evet, fiziksel bedeniyle birlikte Şambala'da. Click to expand... Hımm şambalayı ilk defa duyuyorum kusura bakmayın şambala ne tam olarak ?
Bright Truth said: Baronessblossom said: Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ? Click to expand... Evet, fiziksel bedeniyle birlikte Şambala'da. Click to expand... Hımm şambalayı ilk defa duyuyorum kusura bakmayın şambala ne tam olarak ?
Akay Alaz Member Joined Jun 3, 2021 Messages 153 Location Orion Belt Oct 15, 2021 #4 Bright Truth said: Baronessblossom said: Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ? Click to expand... Evet, fiziksel bedeniyle birlikte Şambala'da. Click to expand... Ben Şambalayı Tanrılarımızın dünyadaki yeraltı üssü diye biliyorum. Bence Tanrılarımızın yaşadığı yeri belirtmek için Duat daha uygun.
Bright Truth said: Baronessblossom said: Esenlikler tanrıların fizksel bedeni var ve yaşıyorlar o zaman adolf hitlerinde hayatta dimi ? Click to expand... Evet, fiziksel bedeniyle birlikte Şambala'da. Click to expand... Ben Şambalayı Tanrılarımızın dünyadaki yeraltı üssü diye biliyorum. Bence Tanrılarımızın yaşadığı yeri belirtmek için Duat daha uygun.