Gold Serpent
New member
Şimdi şöyle, biz tanıştık bir (uygulamada) ve birbirimizden hoşlandık, güzel bir enerji aldık birbirimizden. Ben bir süre için ara verdim yani o uygulamaya girmeye. Geri döndüğümde ise o yoktu. Çevrimiçi olduğu süre epey bir uzundu yani oda hiç girmemiş ve onun dönmesini bekledim. Fakat beklemek artık beni tedirginleştirmeye başladı ve aklıma sürekli kötü düşünceler geldi; "Ya öldüyse?" diye. Düşününce "Yok artık!" diye tepki verdim ama iyice aklım negatif düşüncelerle çalkalanmaya başladı. Malesef ki kendisinin ne bir numarasını biliyorum ne de nereden ulaşacağımı. Şimdi diyeceksiniz, "Numarasını almamışsın, nasıl saçma bir ilişkiniz var?" diye. Yani samimiyet ve duygular zamanla ilerledikçe bunları yaparız diye düşündük fakat gel gör ki şu an kendisi ortada yok ve beklemek epey can sıkıcı ve tedirgin edici bir hal aldı benim için. Ve işe koyulmak istiyorum. Yani sizden ricam, bana akıl vermeniz; acaba ben hangi Tanrı/ça'ya danışmalıyım bu durum için? Ona bir şekilde ulaşabilmek veya iyi olduğuna dair bir bilgi almam gerekiyor, yoksa bu ucu açık durum yüzünden sürekli negatif düşünceler hep başa saracak kafamda.
Bazı eklentiler;
*Ara vermemin sebebi önemli bir sınava hazırlığımdı.
*Hoşlandığım kişi, bir Yahudi değil ve müslüman da değildi yani onu bulmak için çabalama ya değer bir insan. Bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum.(Ayrıca çok yakışıklı)
*Yani yersiz bir kaygı olabilir ama ona ne olduğunu düşünüp durunca ağlayasım geliyor. Umarım şuan iyidir.
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi gerçekten merakla bekliyorum.
Bazı eklentiler;
*Ara vermemin sebebi önemli bir sınava hazırlığımdı.
*Hoşlandığım kişi, bir Yahudi değil ve müslüman da değildi yani onu bulmak için çabalama ya değer bir insan. Bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum.(Ayrıca çok yakışıklı)
*Yani yersiz bir kaygı olabilir ama ona ne olduğunu düşünüp durunca ağlayasım geliyor. Umarım şuan iyidir.
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi gerçekten merakla bekliyorum.