Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanmam Hakkında

raidenonna

Member
Esenlikler,yaklaşık 7-8 ay önce adanmamı gerçekleştirmiştim.Fakat şuan aklıma gelen bazı ''hatalar'' var ve bunların adanmama engel olup olmayacağı hakkında bilgi almak istiyorum.

1- Kağıdım tamamen yanmamıştı ve balkondan atmak zorunda kalmıştım.
2- JoS'taki adanma yazısını değil tamamen kendi sözcüklerimle oluşturduğum bir yazı yazmıştım.
3- Mum kullanamamıştım ve yüksek sesle okuyamamıştım.

Önemli olan gerçekten niyetse kabul edilmiş midir ? Ruhani çalışmalarım o günden sonra daha da güçlenmişti ve korunduğumu hissediyordum.

Esenlikler,

Evet, adanmanız kabul olmuştur.

İyi günler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

Arkadaşımız "tamamen kendi sözcüklerimle oluşturduğum bir yazı" diyor? O zaman o adanma duası sadece bir örnek. Kendi oluşturacağımız benzer sözcüklerle de yapabiliriz adanmamızı. Doğru mu anladım?

Keşke bu kısmı biraz açıklasaydınız; yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Satanizm'e yeni girecek olan 'yüksek ihtimal bilgisiz biri' yanlış şeyler yazabilir.

İyi geceler.

Kondofos said:
Arkadaşımız "tamamen kendi sözcüklerimle oluşturduğum bir yazı" diyor? O zaman o adanma duası sadece bir örnek. Kendi oluşturacağımız benzer sözcüklerle de yapabiliriz adanmamızı. Doğru mu anladım?

Keşke bu kısmı biraz açıklasaydınız; yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Satanizm'e yeni girecek olan 'yüksek ihtimal bilgisiz biri' yanlış şeyler yazabilir.

İyi geceler.

Esenlikler,

Adanma metni semboliktir ancak bir yandan da güç taşır. Örneğin önceki inançları terk ettiğiniz, aldanmalardan arınıp Şeytan'ın yoluna girdiğiniz gibi şeyler kalmalıdır. Adanma kabul olsa bile, öteki türlü bozulması daha kolay olabilir. Özellikle bu yola bağlı olduğunuzu yazdığınız kısımlar önemlidir.

Şu an adanma metni önümde yok ancak demek istediğimi anlamışsınızdır.

İyi geceler.

Kondofos said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

İyi geceler.

kendi duygularımı belirterek örnek metine benzeyen tam 3 tane metin hazırlayıp adandım.

Kondofos said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

İyi geceler.

onun dışında öncesinde tapınağımda da adanmıştım.tabi bunu 8 ya da 9 yaşında yapmış olmam lazım.kağıtlarda kendi duygularımı belirtmiştim diğer sözcükleri kısa kesmiştim o kadar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back