Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanmadan tanrılardan yardım istemek

rehector

New member
Arkadaşlar burada çok soru sordum, umarım sizleri rahatsız etmiyorumdur. Sorularımın temaları benzer olsa da içinde bulunduğum durumlar tahmin edeceğiniz üzere sürekli değişiyor. Adanma ayini yapamıyorum çünkü aile evindeyim ve özel bir odam bile yok sayılır. Ancak tanrılardan içtenlikle yardım dilemek istiyorum çünkü karmaşık durumlar içindeyim ve hayatımı kurtarmak istiyorum. Eğer şu anki mücadelemde onlardan yardım alabilirsem zaten sonucunda sahip olacağım imkânlarla ben adanmaya razıyım. Lütfen bana henüz adanmamış biri olarak tanrılara garanti olarak hangi yolla ulaşabileceğimi söyler misiniz ?

Önümüzdeki bir süre boyunca Astral Tapınak oluşturun, ardından burada adanma ayininizi gerçekleştirin. Gelecekte sahip olacağınız imkanlar doğrultusunda dilerseniz sembolik fakat fiziksel bir adanma ayini de yapabilirsiniz.

Arkadaşlar burada çok soru sordum, umarım sizleri rahatsız etmiyorumdur. Sorularımın temaları benzer olsa da içinde bulunduğum durumlar tahmin edeceğiniz üzere sürekli değişiyor. Adanma ayini yapamıyorum çünkü aile evindeyim ve özel bir odam bile yok sayılır. Ancak tanrılardan içtenlikle yardım dilemek istiyorum çünkü karmaşık durumlar içindeyim ve hayatımı kurtarmak istiyorum. Eğer şu anki mücadelemde onlardan yardım alabilirsem zaten sonucunda sahip olacağım imkânlarla ben adanmaya razıyım. Lütfen bana henüz adanmamış biri olarak tanrılara garanti olarak hangi yolla ulaşabileceğimi söyler misiniz ?
Tanrılar sihirli bir şekilde sana mahrem bir alan oluşturamaz kardeşim. Bunu elde etmek istiyorsan onlardan rehberlik alman gerekiyor, alacağın yardım da bu şekilde olacak zaten.

Kötü bir niyetinin olmadığını anlıyorum ancak yardımdan sonra adanmayı düşünmen bayağı bir davranış. Evin 7/24 dolu mu? Kimse mi uyumuyor? Velev ki öyle, hiç mi dışarı çıkamıyorsun? Yaşadığın şehirde ormanlık bir alan da mı yok? İsteyen insan ne yapıp eder, iki eli kanda da olsa adanmanın bir yolunu bulurdu.

Yurtta kaldığım sürede adanmak neredeyse imkansız görünüyordu. O gün bazı dersleri boş verip bulunduğum yerden iki saat uzaklıktaki bir ormana gittim ve adanmamı orada gerçekleştirdim. Sonra otostop çekerek okula geri gittim. Eminim ki benden çok daha zorlu koşullarda adanma ayinini gerçekleştirenler olmuştur.

Uzun lafın kısası, bahane uyduruyorsun gibi geliyor. İstesen çoktan adanırdın ve bunu sen de biliyorsun.

Adandık ama ruhaniyette ilerlemede zayıfım, 1 yılı aşkın oldu, çok yoruluyorum yanlış verdiğim kararların cezasını çekiyorum bazen, iki gündür anam ağladı çok zor iş aldım 5.kattan aşağıya 50 çuval moloz indirdim, birde 5.kata sırtımda 20 torba kum 5 torba çimento 15 torba kalekim 15 yitong 50 paket fayans çıkardım tekbaşıma mahf oldum öldüm, tam 4 tona yakın yük taşıdım, çok yoruldum

Piramitleri yapan işçiler aklıma geldi, acaba dedim onlarida firavunlar döverek mi çalıştırıyorlar, benim gibi taş taşımışlar

Piramitleri yapan işçiler aklıma geldi, acaba dedim onlarida firavunlar döverek mi çalıştırıyorlar, benim gibi taş taşımışlar
Merak ediyorsanız “piramitleri yapan kölelerin hakları” ve “piramitleri yapan işçilerin aldığı ücret”i araştırabilirsiniz Aydınlıkyol Bey. Hem merakınız gider hem de Antik Mısır bilginiz artar.

Tanrılar size cevap verdiğinde onları duymanız gerekiyor. Bu onların değil sizin yeteneğiniz. Sizin yerinize geçip sizin yerinize kendilerini duyamazlar.

Transa girmek için ses çıkarmanız gerekmiyor. Boşluk meditasyonu yaptığınızı kimse fark etmez. İmgeleme yaptığınızı kimse görmez. Bunları yapın.

Dünyada 8 milyar insan olacak neredeyse. Bunların hepsi inisiye olmayacak. Olmaya uygun değil. Adanmak, adanmaya uygun kişiler için. Hazır değilseniz yapmayın. Hazırsanız yaparsınız. Kelime anlamı üzerine bir süre düşünün. Adanmak nedir (dedication veya initiation).

İçtenlikle seslendiğinizde sizi duyuyorlar. Ben nasıl onların cevabını duyarım, odaklanmanız gereken o.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back