Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanma sırasında yaşadığım problem

Xaji

New member
Merhaba dostlarım sanırım bazılarınız korkak ya da pısırık diyebilir bana fakat 2. adanmam da yine aynı sorunu yaşadım her şey kusursuz ilerliyor tüm o sözleri büyük içtenlikle söylüyorum ama 2 damla kan bile çıkaramıyorum olmuyor elimdeki iğne bile girmiyor çok can acıtıyor aşıdan korkan biri de değilim ki fakat çok fazla can acıtıyor bastırmama rağmen iğne mi yeterli derece de ince değil anlamış değilim veya derim çok sert bu yüzden kabul edilmediğim için korkuyorum ama önemli olan kararlılık değil mi kandan ziyade ? teşekkürler cevaplarınız için

Kararlılık ve içtenlik elbette önem taşır; ancak bu tür ritüeller, temel yapı taşları olarak nitelendirebileceğimiz çeşitli unsurlar barındırır ve bu unsurlara azami ölçüde riayet edilmelidir.

Adanma ritüeliniz kabul edilmiştir; ancak zamanla tekrarlar yaparak bu ritüeli kusursuz bir şekilde tekrar yapmanız daha iyi olabilir, burada karar size kalıyor.

Kararlılık ve içtenlik elbette önem taşır; ancak bu tür ritüeller, temel yapı taşları olarak nitelendirebileceğimiz çeşitli unsurlar barındırır ve bu unsurlara azami ölçüde riayet edilmelidir.

Adanma ritüeliniz kabul edilmiştir; ancak zamanla tekrarlar yaparak bu ritüeli kusursuz bir şekilde tekrar yapmanız daha iyi olabilir, burada karar size kalıyor.
Oh çok teşekkür ederim rahatladım kabul edildiğim için kurşun kalemle bastırıyormuşum gibi oluyordu Yüce babamız için daha çok ritüel ve dua edip telafi edicem

Oh çok teşekkür ederim rahatladım kabul edildiğim için kurşun kalemle bastırıyormuşum gibi oluyordu Yüce babamız için daha çok ritüel ve dua edip telafi edicem
Tebrikler. Aileye hoş geldiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back