Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanma ritüeli 2. kez yapılmasında sakınca var mıdır ?

anonymous042

Member
Marhabalar, daha önce de açtığım konulardanda gören varsa mecburen i*lamla ilgili şeylere girmiştim ancak içimden ne kadar reddetsemde kötü hissediyorum ve o zamandan beri Tanrı/Çalardan sanki işaret almıyorum. Ne yapmalıyım ?

Adanma, çok kutsal bir şey olduğu için bence bir SS hayatında bir defa yapmalı. Ben iki defa yapmıştım, kan akıtamadığım için ama ikinci defada da yine akıtamamıştım. Bu yüzden elimi kalbime koyarak, kanımı akıtamasam da bu yolda kararlılık ve inançla yürüyeceğime yemin ederim demiştim. Babamızdan özür dileyip, tekrar hata yapmayacağınızı söylerseniz, o sizi affeder. Tekrar adanma yapmanıza gerek yok bence. Ama yine yapmak isterseniz, yapın tabi ki fakat tekrar bu yollara girmeyeceğinize güveniyorsanız.

Biz insan olduğumuz için bazı şeyleri kavrayamıyoruz. İşaret almadığınızı söylüyorsunuz ama belki de onlarca işaret aldınız, fark etmemişsinizdir. Veya şu an işaret verilecek bir şey yoktur. Hepimiz bataklıkta açan birer çiçek gibiyiz, yani bu yolda ilerliyoruz. Tanrıların veya Babamızın bizi sevmemesi için bir neden göremiyorum. Tabi SS olsak da bunun bir önemi yok, önemli olan SS olup kararlılıkla ilerlemek.

Son olarak, düşmanın yanında güvenlik açısından rol yapabilirsiniz, müslüman olduğunuzu söylersiniz veya fatiha diyince elinizi açarsınız, içinizden küfür edersiniz. :D Şaka tabi ki, kime olursa olsun küfür kötüdür, seviyemizi düşürürüz diğerleri gibi. Sadece sorun yapmayın,Tanrılarımız hepimizin yanında, sadece keşfetmek gerekiyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back