Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanma Ayini Hakkında Şüphelerim

Chew666

New member
Herkese Esenlikler, Adanmamın üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti fakat her ne kadar bunun üstümden atmam gereksede adanma ayini konusunda kendime güvenmiyorum. Sürekli kafamda birşeyi yanlış yaptıysam kabul olmadıysa diye kuruyorum. Kafamda kurduğum senaryo bazen meditasyonlarım sırasındada zihnime etki ediyor ki buda bana öldükten sonra yok olacağımın korkusunu veriyor.

Herkese Esenlikler, Adanmamın üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti fakat her ne kadar bunun üstümden atmam gereksede adanma ayini konusunda kendime güvenmiyorum. Sürekli kafamda birşeyi yanlış yaptıysam kabul olmadıysa diye kuruyorum. Kafamda kurduğum senaryo bazen meditasyonlarım sırasındada zihnime etki ediyor ki buda bana öldükten sonra yok olacağımın korkusunu veriyor.
Kendi kendine kuruyorsun, sitede yazıları yaptın mı ?kâğıda orda yazılan sözleşmeyi yazdın mi? adını soyadını yazdın mi? kâğıda bir damlacık kan sürdünmü ? iki kırımızı mum yaktınmi kâğıda yazdıklarını okudunmu sonra kağıdı mum ateşinde yaktınmi küllerini jileti güzel ce bir kâğıda sarıp sakladinmi bunları yaptıysan kalbini ferah tut Esenlikler In nomine dei nostri Satanas LUCİFERİ EXCELSİ

Tüm kalbinle dürüstçe adandıktan sonra önemi yok. Astral Tapınakta bile adanma yapılabiliyor, Adanma Ritüelindeki en önemli şey maddi şeyler değil, işin maveni boyutu daha mühim. Her şey bazen düz gitmeyebilir. Tavsiyem bu konu kafanı kurcaladıkça Boşluk Meditasyonu yapman ve düşmana kafanla oynaması için müsaade etmemen.

Endişelenmenize gerek yok. Akay Alaz Hanım’ın da belirttiği gibi, tüm kalbinizle dürüstçe adandıysanız herhangi bir sorun olmaz. Adanma ayini sırasında tüm elementleri elinizden geldiğince yerine getirdiyseniz, kabul edilmiştir.

Eğer bu durumun üstesinden gelemeyeceğinizi düşünüyorsanız adanma ayinini tekrar yapmanızda bir sakınca yok. Sadece kendinizi yıpratmayın ve bu durum gelişiminize engel olmasın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back