Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk ve bağ koparma

Xaji

Member
Merhaba Esenlikler

Aşk acısı çeken bir SS tam olarak ne yapabilir? Örneğin, günlük hayatında o kişiyle olan anıları aklına geliyorsa ve onun yokluğu ona üzüntü verip psikolojisini kötü etkiliyorsa, ne gibi adımlar atılabilir? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Merhaba Esenlikler

Aşk acısı çeken bir SS tam olarak ne yapabilir? Örneğin, günlük hayatında o kişiyle olan anıları aklına geliyorsa ve onun yokluğu ona üzüntü verip psikolojisini kötü etkiliyorsa, ne gibi adımlar atılabilir? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Tam da bununla ilgili yazacaktım. Yanlış anlamayın yargıladığım için değil bu kafa yapısını tam olarak anlayamadığım (hayatta yaşadığım tecrübeler ve doğam gereği) için soruyorum sizi terk eden, reddeden birinin çekiciliği tam olarak neresinde? Benim birinden hoşlanmam için benimle (aşşırı) ilgilenmesi gerekir, bu durum bazı arkadaşlarımda da var ve bana aşırı tuhaf geliyor. Neyse ki onların çoğuna bu konuda yardım ettim biraz tedx konuşması gibi olsa da yazının tamamını okumanızı tavsiye ederim.

1.Kapanmamış defterleri kapat🖤

İçindeki intikam hissinden dolayı onu sürekli düşünüyorsan son bir mesajla veya yüz yüze onun açıklarını (veya ne yaşandıysa) yüzüne vur. Bunu yapmak istemiyorsan kendinle ilgilenmen onu çileden çıkaracaktır

2. Thank u, next💋

Onun tek şansın olduğunu düşünüyordun ve tanrılar bunun yanılgı olduğunu göstermek için daha iyisini getirecek new always better.

3. Enerjini ona kaptırma

Onu sürekli düşünerek ve üzülerek enerjini ona kaptırıyorsun. Üzülme demiyorum üzülürken kendi gelişiminle ilgilen (saçını makyajını yap,meditasyonlarını yap,başlamak istediğin kitaba başla)

4. Bir elmanın iki yarısı diye bir şey yok!!
Sen bu halinle zaten tam bir elmasın. Onun aracılığıyla bir şeyler öğrendin ve bitti yoluna bak

Sevgiyle kallll💋💗

Merhaba Esenlikler

Sizi terk eden biri veya ilişkinizi bitirme kararı aldığınız birinden zaten soğumaz mısınız??

Sizi terk eden biri veya ilişkinizi bitirme kararı aldığınız birinden zaten soğumaz mısınız??
Birini tanımak, onunla vakit geçirmek, sevdiği şeyleri öğrenmek zaman alan şeylerdir. "Seni seviyorum" demesi, sarılması, hatta sabah "günaydın" demesi bile mutlu eden şeylerdi. Böyle birinin değişmesi ve bunca şeyin sanki hiç yaşanmamış gibi hareket etmesi insanı derinden üzüyor. Kimi insan, 5 yıllık ilişkisi bitince bile 2 gün üzülür, sonra unutur ya da başkasıyla olur. Ben de böyle bir şey olmuyor; bağlandım mı, tam bağlanıyorum. Yine de teşekkürler. Sanırım ilişki bana göre değil, çünkü yolun sonunda ayrılıkta olan sadece duygularıma ve vaktime oluyor.

Rünik tavsiye vermem gerekirse; Wunjo veya Nauthiz gibi rünler size yardımcı olabilir. Wunjo depresyondan kurtulmanıza ve mutluluk enerjisi çekmenize yardımcı olabilir. Nauthiz ise zihniniz de olan düşünceler size aşırı zarar veriyorsa, sürekli onu hatırlayıp acı çekmenize sebep olacak bir durumdaysanız size dayanma gücü verir. Açıkçası her ikisini de uzun zaman önce kullandım ve etkilerini gördüm pozitif olarak.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back