Öncelikle ortada yanlış anlaşılma var. İlk yazınızda ki “hep ilk yazan sen olma” kısmını “ilk yazan sen olma” diye okumuşum. Bu konuda haklısınız, söylemediğiniz bir şeyi söylemişsiniz gibi göstermişim. Özür dilerim.
Feminizm, birkaç dalgayı içerir birçok çelişkili ifadesi de vardır, evet. Yine de hiçbir zaman “erkekler kadınların peşinden koşar” diye bir fikir sunulmadı, bu “eşitlikçi” insanlara ters bir düşüncedir.
Cımbızlayabileceğim sayıda cümleniz yoktu beyefendi, toplam 5 kısa cümle kurmuşsunuz. Sizi yanlış anlamışsam da bu sizin kendinizi açıklamamayı tercih etmenizden kaynaklıdır, ne demeye çalıştığınızı uzun uzun düşünüp cümlelerinizi hayal etme gibi bir zorunluluğum yok. Eğer duruşunuza değer veriyorsanız adımlarınızı baştan savma atmayın. Lütfen bana “niyetinizin ne olduğu hakkında ipucu veriyor” gibi şeyler söylemeyin çünkü benim herhangi bir niyetim yok, iyi ya da kötü. Kızgınlıktan kaynaklı yanlış anlamış gibi görünüyorsunuz çünkü size ne karakteriniz oturmamış dedim, ne de eril-dişil dengesizsiniz. Size uzun uzun yazma sebebim tam olarak yanlış anlaşılma olmasını istemeyişimdi, belli ki işe yaramamış.
-“Bu arada kadınlar da adım atabilir ancak erkeğin hoşlanmaya başladığı bir ilişkide kadından hareket beklemek saçma olur. Bu durumda kadın da adım atmayacaktır ve kişi onun radarından çıkmış olacaktır.”
-“Kadının "radarından" çıkmış olması erkek için iyi bir şey çünkü kendi karakterini korumuş oluyor. Başkasının boyunduruğu altında olan bir erkek, erkek değildir.”
“Kadının radarından çıkmış erkek kendi karakterini korur.” ifadesinden siz ne çıkarıyorsunuz? Sağlıklı ilişki ifadem benim her tür ilişkiyi desteklediğimi düşünmeyin diyeydi. Size travma yaşadınız demedim, ki bunu deseydim de kötü bir niyetim olmazdı. Size sadece bir soru sordum, yapıcı bir soru. Nasıl kötü niyet sezebildiniz?
Biraz Saldırgan bir üslubunuz var, herkes kendini açıklayabilir çünkü yanlış anlaşılmalar cidden imaj bozulmasına yol açabiliyor. Sizi karalıyormuş gibi hissettirdiysem kusura bakmayın, böyle bir amacım yok. İlk başta bana feminist propagandadan etkilenen kişi muamelesi yapan sizdiniz, sorgulamadan sizi karaladığımı iddia ettiniz. Demek ki insanlar yanlış anlaşılıp yanlış anlayabilirmiş. Ben kendimi açıkladım, siz de kendinizi açıkladınız. Hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza bakalım
.