Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

40 günlük meditasyon ve sorularım

Nicky1337s

New member
Arkadaşlar esenlikler, ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın. Umatım iyisinizdir,

1. arkadaşlar ben meditasyonlarımın aksatmadan devam ediyorum ama sabah akşam saymasak öğlende bir şeyler yapmak istiyorum , hangi meditasyon ve ekleme yapa bilirim ?

2. Birde odaklanma problemim var bu odaklanma problemi her şey için geçerli bunun için bir çalışma ,meditasyon ,rüne ,mantra ve başka ne tür bir şey yapa bilirim ?

Şimdiden teşekkürler

ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın sağlıcakla kalın

Arkadaşlar esenlikler, ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın. Umatım iyisinizdir,

1. arkadaşlar ben meditasyonlarımın aksatmadan devam ediyorum ama sabah akşam saymasak öğlende bir şeyler yapmak istiyorum , hangi meditasyon ve ekleme yapa bilirim ?

2. Birde odaklanma problemim var bu odaklanma problemi her şey için geçerli bunun için bir çalışma ,meditasyon ,rüne ,mantra ve başka ne tür bir şey yapa bilirim ?

Şimdiden teşekkürler

ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın sağlıcakla kalın
Odaklanma problemi üzerine çalışmanın en iyi yöntemlerinden biri boşluk meditasyonudur. Boşluk meditasyonu sürenizi arttırarak veya günde 2 ya da daha fazla sefer yaparak bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz.

Öğlen de fazladan bir şeyler yapmak istiyorsanız kesinlikle yeniden ruhani temizlik yapın. Ruhunuzu güçlendirmenin ve geliştirmenin belki de en önemli yöntemi ruhu ve çakraları derinlemesine temizlemektir. Ruhunuz ne kadar temizse o kadar saf ve güçlüsünüzdür.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back