şey 3. gözü yanlış mı imgeliyorum çünkü aşağıdaki resimde lord shiva'nın 3. gözü yan ben 3. gözümü düz imgeliyorum ( yani sol ve sağ gözüm nasılsa öyle imgeliyorum
Üçüncü göz altıncı çakranın ön uzantısıdır, bu yüzden de içe bakan, yani taban kısmı alında ve uç kısmı da beyne yöneltilmiş bir piramit şeklinde olmalıdır.
Üçüncü göz altıncı çakranın ön uzantısıdır, bu yüzden de içe bakan, yani taban kısmı alında ve uç kısmı da beyne yöneltilmiş bir piramit şeklinde olmalıdır.
Haaa şimdi anladım ben gerçek bir göz gibi imgeliyormuşum çakra uzantısı gibi imgelemem gerekiyormuş meğer okey kusura bakmayın cidden son zamanlarda sizin başınızı çok ağrıttım günlerdir sorularla
Evet, 6. çakrayla aynı renktedir. Güneş gibi denmesi muhtemelen gümüş renginde de oluşundandır. 3. göz Ay gibi parlak gümüş renginde de altıncı çakranın renginde de imgelenebilir. Ancak gümüş, griye yakın bir renk olduğundan yanlış imajinasyon problemlere yol açabilir. İndigo ile kalmanızı öneririm.
peki ya diğer gözler ? duru görü meditasyonunda birbirlerine çok ama çok yakın tasvir edilmişlerdi bu resme göre ilerlersem arkada bulunan topuz çakralara kadar imgeleyebiliyorum