Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

23 Aralıkda ne yapılır tam olarak nedir ?

anonymous042

New member
Tam olarak bilgim yok sonuçta bu yıl yeniyim burada ve 23 aralıkda ne yapılır ne yapmamız gerekiyor tam olarak anlayamadım ve zorunluluğu varmıdır.

Tam olarak bilgim yok sonuçta bu yıl yeniyim burada ve 23 aralıkda ne yapılır ne yapmamız gerekiyor tam olarak anlayamadım ve zorunluluğu varmıdır.
Herhangi bir zorunluluk yoktur ama bu gün bizi yaratan ve yükselten Şeytan babamızı onurlandırmak için seçilmiş bir gün.

Bir SS olarak ve bir İnsan olarak kimliğinize yaraşır şekilde bu günü onurlandırmalısınız. Şeytan babamızın güç ritüelini yapabilirsiniz. Ona şükranlarınızı sunmak için ayin yapabilirsiniz. O gün özel bir gün olacağından babamızı onurlandırmak amacıyla yapılan her şey uygun olacaktır. Resim çizmek, şiir yazmak, JoS okumak, tanrı ritülleri yapmak. Fazladan babamız için RTR yapmak vs.

Herhangi bir zorunluluk yoktur ama bu gün bizi yaratan ve yükselten Şeytan babamızı onurlandırmak için seçilmiş bir gün.

Bir SS olarak ve bir İnsan olarak kimliğinize yaraşır şekilde bu günü onurlandırmalısınız. Şeytan babamızın güç ritüelini yapabilirsiniz. Ona şükranlarınızı sunmak için ayin yapabilirsiniz. O gün özel bir gün olacağından babamızı onurlandırmak amacıyla yapılan her şey uygun olacaktır. Resim çizmek, şiir yazmak, JoS okumak, tanrı ritülleri yapmak. Fazladan babamız için RTR yapmak vs.
Bu bilgiyi şimdi öğrendim biraz aydınlatır mısınız 23 aralık tam olarak nedir ve neden özel gündür ? sanırım Yule bayramı demek Yule tam olarak ne anlama geliyor ? teşekkürler

Bu bilgiyi şimdi öğrendim biraz aydınlatır mısınız 23 aralık tam olarak nedir ve neden özel gündür ? sanırım Yule bayramı demek Yule tam olarak ne anlama geliyor ? teşekkürler
Yule bayramı 21 Aralık ve 23 Aralık tarihi arasında kutlanır. Bu tarihte en uzun gece yaşanır ve bu saaten sonra geceler kısalmaya başlar. Günler ise bu andan itibaren uzamaya başlar. “Işığın yeniden doğumu” olarak sembolize edilir.

Şeytan babamız ise “Işık Getiren” olarak bilinir. Bu tarih ışığın doğumu olmasıyla beraber Şeytan babamızın da özel günüdür. aynı zamanda 23 Aralık günü Güneş 1 derece Oğlak burcuna geçiş yapar. Oğlak, Şeytan’ın yönettiği burçlardan biridir.

3 Günlük Yule bayramı içerisindeki en özel gün Şeytan babamızın günü 23 Aralıktır. Bu gün tüm SS ler tarafından kutlanmalıdır.

Yıllardır 21-23 Aralık aralığında bir sonraki yıl ne yapacağımı, neler istediğimi, meditasyon programlarımı ve hedeflerimi hazırlıyorum. Bunu yıllar önce bir takvimde ya da eski yazılardan birinde gördüğümü düşünüyorum.

Her yıl 21-23 Aralık zamanı bize verilen programlardaki RTRları ve tanrı ritüellerini yapıyoruz. Özellikle Şeytan Baba’nın günü olduğu için onun üzerine meditasyon, güç ritüeli yapıyor ve onu onurlandırmaya odaklanıyoruz. Thersthara bey’in de dediği gibi 23 Aralık tüm ssler tarafından kutlanması gereken, yılın en önemli günüdür. O günü Şeytan Baba’ya ayırmamız lazım diyebiliriz.

Kutlamak için ahşap işçiliği, yemekler, mumlar vb. şeyler de yapabilirsiniz. O güne özel hikayeler, filmler, kutlama yemekleri ve şarkılar sevdiklerinizle ya da kendinizle güzel zamanlar geçirmenizi sağlayabilir… Yuletide en iç ısıtan bayram diyebilirim, her şekilde keyifli geçecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back