Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

23 Aralık

Gold Serpent

New member
Biliyorsunuz ki 23 Aralık yaklaşıyor ve Şeytan Babamız için bu özel günde onun için bir resim yapıyorum. Bu sanat eserini astral'e aktarmak istiyorum. Bunun için sanat eserimi yakmalı mıyım, astral'e geçebilmesi için, yoksa sadece Satanas'ın sevinci'n de paylaşmam yeterli olur mu?

Biliyorsunuz ki 23 Aralık yaklaşıyor ve Şeytan Babamız için bu özel günde onun için bir resim yapıyorum. Bu sanat eserini astral'e aktarmak istiyorum. Bunun için sanat eserimi yakmalı mıyım, astral'e geçebilmesi için, yoksa sadece Satanas'ın sevinci'n de paylaşmam yeterli olur mu?
Şeytan babanın resmini yakmanızı tavsiye etmem. Onun yerine altın renginde parladığını imgeleyin ve 23 aralık günü Şeytan'a ayin yaparken bunu ona adadığınızı ve astralde var olmasını dilediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. 23 Aralığa gerçekten az kaldı. Bir şeyleri toparlamanın vakti geldi artık.

Yakma işlemi çokça kafa bulandıran bir sorudur.

Evet, inisiyasyon ritüelinde bunu yaparız fakat bunun da kendince kullanımları vardır. Tanrılara saygısızlık olacak bir şekilde bunu yapmamalısınız. Her yakılan şey de astrale taşınmaz. Büyülü bir işlemden geçmiş kâğıt, çok farklıdır.

Bu tarz soruları kendinize yönelttiğiniz zaman pek çok şeyi anlayacaksınızdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back