Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

2023

Ludovica

New member
Biliyorsunuzdur 2023'te Türkiye'yi bekleyen çok zor durumlar var. Ayrıca 2023 Kova Çağının başlangıcı deniliyor. 2023 ve Dünyaya-ülkemize getirecekleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Açıkçası gidişe bakılırsa durum vahim gözüküyor. Herkes aynı giyinip aynı şeyleri düşünüyor ve artık gözle görülür derecede belirginleşti bu durum.

Esenlikler,

Kova çağının 2023 ile başladığını nereden çıkardınız? Bunun hakkında herhangi bir şey okumadım veya duymadım.

İyi akşamlar.

Noctur said:
Esenlikler,

Kova çağının 2023 ile başladığını nereden çıkardınız? Bunun hakkında herhangi bir şey okumadım veya duymadım.

İyi akşamlar.

Duymamanız ilginçmiş ben 2020'den beridir sürekli 2023'ün kova çağına girişi gösterdiğini, değişimi başlatacağını vs. çoğu yerde görüyorum. Doğru mudur orası tartışılır ancak 2023'e dair ufak da olsa umudum var ve forumdaki diğer insanların da görüşünü merak ettiğim için bu postu yazdım. İyi günler

Ludovica said:
Duymamanız ilginçmiş ben 2020'den beridir sürekli 2023'ün kova çağına girişi gösterdiğini, değişimi başlatacağını vs. çoğu yerde görüyorum. Doğru mudur orası tartışılır ancak 2023'e dair ufak da olsa umudum var ve forumdaki diğer insanların da görüşünü merak ettiğim için bu postu yazdım. İyi günler

Esenlikler,

2024 yılında Plüton, Kova'ya giriyor. Evet, bu dönemde Kova işleri büyük etkiler gösterecek ancak yine de Balık Çağı'nın resmî bitiş ve Kova Çağı'nın başlangıç tarihi 2160 yılı. Yine de şunun şurasında 1.5 asır kaldığı için geçiş dönemindeyiz denilebilir.

Yanlış hatırlamıyorsam Plüton'daki Kova yine mini bir Kova Çağı getirebilir diye bir yazı okumuştum, ancak Balık Çağı'nın kapanışta oluşundan ötürü son bir pik yapacağını da okudum diye hatırlıyorum.

Bunlar tekrardan kontrol gerektiren bilgiler. Yüksek Rahip Hoodedcobra666'nın gönderilerine bakabilirsiniz.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back