anonymous042 Member Joined Oct 12, 2024 Messages 120 Tuesday at 10:27 PM #1 Yani önce 1. sonra 2. tanrının güç ritüelini yapmam da bir sakınca olur mu üst üste ?
quodsupraestetiaminfra Member Joined Apr 19, 2024 Messages 152 Tuesday at 10:51 PM #2 O kadar fazla mantra titretebilecek misiniz? Bunu ne kadar odakla yapabileceksiniz? Ayrı günler yapmak tercihim
O kadar fazla mantra titretebilecek misiniz? Bunu ne kadar odakla yapabileceksiniz? Ayrı günler yapmak tercihim
Maelstorm Member Joined May 3, 2024 Messages 170 Location Orion Yesterday at 1:19 AM #3 Bu herhangi bir problem oluşturmaz, sadece enerjinizi bölmüş olursunuz.
ServantOfThoth New member Joined Jan 29, 2025 Messages 7 Yesterday at 1:39 PM #4 Esenlikler Kendinizi yormamanız ve yaptığınız ritüele odaklanmanız açısından arada süre bırakarak yapmanın daha faydalı olabileceğini düşünmekteyim.Asla enerjinizi tüketmeyin. İyi günler.
Esenlikler Kendinizi yormamanız ve yaptığınız ritüele odaklanmanız açısından arada süre bırakarak yapmanın daha faydalı olabileceğini düşünmekteyim.Asla enerjinizi tüketmeyin. İyi günler.
Acheron New member Joined Nov 15, 2024 Messages 73 Yesterday at 3:36 PM #5 Tanrı Ritüelleri çok güçlü ve yoğun enerjilere sahip olduğundan her gün 1 kere yapmak yeterli olacaktır. Daha fazlası aşırı gelebilir.
Tanrı Ritüelleri çok güçlü ve yoğun enerjilere sahip olduğundan her gün 1 kere yapmak yeterli olacaktır. Daha fazlası aşırı gelebilir.
anonymous042 Member Joined Oct 12, 2024 Messages 120 Yesterday at 6:18 PM #6 Acheron said: Tanrı Ritüelleri çok güçlü ve yoğun enerjilere sahip olduğundan her gün 1 kere yapmak yeterli olacaktır. Daha fazlası aşırı gelebilir. Click to expand... Anladım hepinize çok teşekkür ederm , bir de yapmadan önce duş almak gerekli demi ?
Acheron said: Tanrı Ritüelleri çok güçlü ve yoğun enerjilere sahip olduğundan her gün 1 kere yapmak yeterli olacaktır. Daha fazlası aşırı gelebilir. Click to expand... Anladım hepinize çok teşekkür ederm , bir de yapmadan önce duş almak gerekli demi ?
ServantOfThoth New member Joined Jan 29, 2025 Messages 7 Yesterday at 6:28 PM #7 Esenlikler Duş almak zorunlu değildir. İyi akşamlar.
raidenonna Member Joined Mar 10, 2022 Messages 201 Yesterday at 6:32 PM #8 anonymous042 said: Anladım hepinize çok teşekkür ederm , bir de yapmadan önce duş almak gerekli demi ? Click to expand... Zorunlu değildir ama ritüelden önce duş almanız (daha doğrusu temiz olmanız) saygınızı gösterir.
anonymous042 said: Anladım hepinize çok teşekkür ederm , bir de yapmadan önce duş almak gerekli demi ? Click to expand... Zorunlu değildir ama ritüelden önce duş almanız (daha doğrusu temiz olmanız) saygınızı gösterir.