Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

2 soru hakkında

Xaji

New member
Merhaba hepinize esenlikler dilerim 2 sorum vardı cevaplarsanız çok memnun olurum

1) Yeni acemi bir SS yoldaşınız ve kardeşiniz olarak çok mutluyum iyi ki hepinizi tanıdım bu forumu keşfettim aklımda ki soru reenkarnasyon sonrası bir daha ki hayatımız da yeniden satanizm yolunu nasıl bulucaz
iç güdülerimiz hislerimiz ve geçmiş yaşantımız bize yol mu göstericek ?

2) Aşk büyüsü hakkında Thersthara bey'e çok teşekkür ediyorum kendisi bana çok yardımcı oldu nasıl yapıcağım konusunda ve söylediklerini yapıyorum bunu ex'im üzerinde deniyorum çünkü aradan 3 yıl geçmesine rağmen yine de yaşadığımız şeylerden ötürü kırgınım orta da bir şey yokken ayrılması beni üzmüştü kendisi belki beni unutmuştur bile ve fransa da yaşıyor uzakta yaşaması büyüyü etkiler mi ama bir taraftan da kalbim kırık en zorlu zamanlar da bile yanımda olmadı terk etti geri döner mi bilmiyorum ama aşk büyüsü birine odaklanarak yapılıyor sanırım peki aşkı çekmek için bir büyü var mı ruh eşi bulmak gibi öğretirseniz çok memnun olurum ama bunu 2. seçenek olarak düşünüyorum ex'im üzerinde böyle bir büyü yapmaya devam etmelimiyim yoksa boşa mı uğraşıyorum sizce teşekkür ederim cevaplar için

Merhaba hepinize esenlikler dilerim 2 sorum vardı cevaplarsanız çok memnun olurum

1) Yeni acemi bir SS yoldaşınız ve kardeşiniz olarak çok mutluyum iyi ki hepinizi tanıdım bu forumu keşfettim aklımda ki soru reenkarnasyon sonrası bir daha ki hayatımız da yeniden satanizm yolunu nasıl bulucaz
iç güdülerimiz hislerimiz ve geçmiş yaşantımız bize yol mu göstericek ?

2) Aşk büyüsü hakkında Thersthara bey'e çok teşekkür ediyorum kendisi bana çok yardımcı oldu nasıl yapıcağım konusunda ve söylediklerini yapıyorum bunu ex'im üzerinde deniyorum çünkü aradan 3 yıl geçmesine rağmen yine de yaşadığımız şeylerden ötürü kırgınım orta da bir şey yokken ayrılması beni üzmüştü kendisi belki beni unutmuştur bile ve fransa da yaşıyor uzakta yaşaması büyüyü etkiler mi ama bir taraftan da kalbim kırık en zorlu zamanlar da bile yanımda olmadı terk etti geri döner mi bilmiyorum ama aşk büyüsü birine odaklanarak yapılıyor sanırım peki aşkı çekmek için bir büyü var mı ruh eşi bulmak gibi öğretirseniz çok memnun olurum ama bunu 2. seçenek olarak düşünüyorum ex'im üzerinde böyle bir büyü yapmaya devam etmelimiyim yoksa boşa mı uğraşıyorum sizce teşekkür ederim cevaplar için
Esenlikler,

1- Biz SS'ler bu dünyadaki vaktimizi tamamladıktan sonra tanrılar tarafından Du'at a gönderiliriz ve reenkarne olana kadar orada güvenli ve rahat bir süre geçiririz. Ardından farklı bir bedenle bu dünyaya döndüğümüzde hala aynı kişiyizdir. SS'ler olarak bedenimizi değil ruhumuzu Şeytan'a adıyoruz. Siz de yeniden doğmanız ardından aynı şu anda da olduğu gibi yine tanrıları bulacaksınız.

Kim bilir belki de hiç ölmeniz gerekmez, bu hayatınızda Magnum Opus'a ulaşırsınız. Ölüm doğanın yasasıdır, doğan herkesin kaderdir, ancak biz SS'ler kaderi değiştirme gücüne sahibiz. Ölüm bizim için sadece puslu bir uykudur. Korkulası veya zorunlu bir şey değildir.

2- Size bilgi sunmak amacıyla aşk büyüsü tarifi verdim, ancak şahsen bir kişiye direkt olarak aşk büyüsü yapmayı doğru bulmuyorum. O enerji ile kendiniz için ideal partner çekebilirsiniz ve çekmelisiniz de. Aynı aşk büyüsündeki rünleri kullanarak sadece farklı bir afirmasyon kullanacağız.

1 AUM

40 GEBO

''9x Pozitif sağlıklı ve kalıcı olarak, şimdi benim için en mükemmel partneri hayatıma çekiyorum.''

1 AUM

Bu çalışma ile hayatınıza en ideal partneri çekebilirsiniz. Enerjileri "en mükemmel" şeklinde kodladığımız için her yönden bizim için en uygun kişiyi çekecektir. Bir kişiye yapılan aşk büyüleri çok fazla güç ve çalışma ister. Bu enerjinin yarısı ile kendinize gerçek anlamda en mükemmel kişiyi çekebilirsiniz. Şahsi tavsiyem eski partnerinize yaptığınız aşk büyüsünü sonlandırmanız ve uygun tarihte size verdiğim bu çalışmaya başlamanız olacaktır.

Tabi şunu da söylemem gerek. Büyülerin etkileri ruhumuzun gücü ile doğru orantılıdır. eğer siz güç meditasyonu, aura temizliği ve aura koruması gibi ruhunuzu güçlendiren ve geliştiren çalışmaları yapmıyorsanız bu tarz bir büyü yapmanıza gerek yok. Zira boşa zaman ve enerji kaybı olacaktır. Öncelikle kişisel gelişiminiz geliyor.

Ardından farklı bir bedenle bu dünyaya döndüğümüzde hala aynı kişiyizdir.
Bu cümleyi biraz daha doğru hâle getirmek istiyorum.

Reenkarne olduktan sonra dünyaya tekrar dönüp dönmeyeceğimiz kesin değildir. Tanrı/çalar nasıl uygun görürse, ona göre reenkarne oluruz. Başka bir gezegende de reenkarne olmak mümkün.

Reenkarne olduktan sonra dünyaya tekrar dönüp dönmeyeceğimiz kesin değildir. Tanrı/çalar nasıl uygun görürse, ona göre reenkarne oluruz. Başka bir gezegende de reenkarne olmak mümkün.
Bazı istisnai ve aşırı uç koşullar dışında, bu tür bir durum mümkün değildir. Tanrılar böyle bir müdahalede bulunmayacaktır. Bu bağlamda, Dünya'ya yeniden reenkarne olacağımızı varsaymak sorun değildir.

Teşekkür ederim umarım hepimiz Magnus Opus hedefimize ulaşırız
Bir öğrenciniz olarak mutluyum bir gün bende birilerine böyle rehberlik edebilirim umarım

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back