Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Έμαθα ότι είμαι Έλληνας

lupin

New member
Χαίρετε.

Πρόσφατα βεβαιώθηκα ότι είμαι στην πραγματικότητα Έλληνας. Το υποψιαζόμουν εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε μεγάλη σημασία για μένα. Ωστόσο, αφού εντάχθηκα στο "ToZ" και μυήθηκα, ο Εθνικοσοσιαλισμός άρχισε να μου φαίνεται λογικός.

Τώρα θέλω να γνωρίσω τη γνήσια φυλή μου και να ενσωματωθώ. Μάλιστα, σκεφτόμαστε με τον φίλο μου ακόμα και τη μετακόμιση στην Ελλάδα.

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτό; Θέλουμε να μάθουμε την ελληνική γλώσσα, τον πολιτισμό και την ιστορία.

(Αυτό το κείμενο το μετέφρασε το ChatGPT, ελπίζω να το δεχτείτε θετικά.)

Καλησπέρα, είμαστε πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε. Αν κατάλαβα καλά, είσαι Έλληνας στην Τουρκία.

Όσον αφορά την μετακόμιση, θα πρότεινα να το σκεφτείς πολλές φορές προτού να λάβεις μια τελική απόφαση. Θα χάσεις την άμεση επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς σου.

Όσον αφορά την Ελληνική γλώσσα, σου προτείνω να ψάξεις διάφορα βίντεο με απλές λέξεις (χρώματα, ζώα, καθημερινά αντικείμενα, κτλ) σε πρώτη φάση. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείς να την διατυπώσεις εδώ στο Ελληνικό Φόρουμ ή σε εμένα προσωπικά.

Σχετικά με την Ελληνική ιστορία, θα σου πρότεινα να μελετήσεις πρώτα την Αρχαϊκή Εποχή, τον Μέγα Αλέξανδρο, την περίοδο 1204-1453 και τον 19ο Αιώνα.

Χαιρόμαστε πολύ που βρήκες την αληθινή σου ταυτότητα.

Καλησπέρα, είμαστε πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε. Αν κατάλαβα καλά, είσαι Έλληνας στην Τουρκία.

Όσον αφορά την μετακόμιση, θα πρότεινα να το σκεφτείς πολλές φορές προτού να λάβεις μια τελική απόφαση. Θα χάσεις την άμεση επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς σου.

Όσον αφορά την Ελληνική γλώσσα, σου προτείνω να ψάξεις διάφορα βίντεο με απλές λέξεις (χρώματα, ζώα, καθημερινά αντικείμενα, κτλ) σε πρώτη φάση. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείς να την διατυπώσεις εδώ στο Ελληνικό Φόρουμ ή σε εμένα προσωπικά.

Σχετικά με την Ελληνική ιστορία, θα σου πρότεινα να μελετήσεις πρώτα την Αρχαϊκή Εποχή, τον Μέγα Αλέξανδρο, την περίοδο 1204-1453 και τον 19ο Αιώνα.

Χαιρόμαστε πολύ που βρήκες την αληθινή σου ταυτότητα.
Δεν νομίζω ότι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου θα έχουν πρόβλημα, αφού ο πατέρας μου έχει ήδη πει ότι είμαι Έλληνας. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Δεν νομίζω ότι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου θα έχουν πρόβλημα, αφού ο πατέρας μου έχει ήδη πει ότι είμαι Έλληνας. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας
Τότε σου εύχομαι να μπορέσεις να επιστρέψεις με ευκολία στην Πατρίδα σου. Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε εδώ.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back