Ευχαριστώ πολύ επίσης θα βοηθήσει αν κάνω καθαρισμό τον χώρο μου με θυμίαμα?Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να κάνεις κάποια από τα παρακάτω:
Καθαρισμός Αύρας - Καθαρίζει την ψυχή σε επιφανειακό επίπεδο, στο οποίο όμως προσκολλούνται πολλές αρνητικές ενέργειες και επιρροές από την καθημερινότητα και την επαφή με άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνεται καθημερινά, αλλά και 5 λεπτά είναι υπεραρκετά.
Διαλογισμός Κενού - Βοηθάει στη συγκέντρωση, στην ψυχραιμία και στην εκτέλεση μακροσκελών έργων. Θα πρέπει να γίνεται καθημερινά για διάστημα μηνών, ωσότου γίνει συνήθεια.
Επίκληση του Στοιχείου της Γης - Το στοιχείο της γης είναι τα θεμέλια για να χτιστεί το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι με χαμηλό ποσοστό γης στην ψυχή τους, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ηθικές προσδοκίες μιας κοινωνίας, αλλά και στην αυτοπειθαρχία. Η επίκληση της γης βοηθάει στην ψυχραιμία, στην οργάνωση και στην υπομονή.
(Για όποιον διαλογισμό χρειαστείς, βρίσκονται όλοι σε αυτόν τον σύνδεσμο)
Τελετουργία του Αζαζέλ (Απόλλωνα) - Ο Αζαζέλ ανήκει στους 4 Μεγάλους Θεούς και σχετίζεται με τις τέχνες, την ομορφία, την πνευματικότητα και τη σωφροσύνη. Η τελετουργία του Αζαζέλ βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη αυτών των τομέων.
Τελετουργία της Αστάρτης (Αφροδίτης) - Η Αστάρτη ανήκει στους 4 Μεγάλους Θεούς και σχετίζεται με την ομορφιά, την θηλυκή πλευρά της ψυχής, την αγάπη και την εκτίμηση του εαυτού, των άλλων ανθρώπων και της φύσης. Η τελετουργίας της Αστάρτης βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη αυτών των τομέων.
(Οι τελετουργίες θα μεταφραστούν σύντομα)
Μπορεί να βοηθήσει η μυρωδιά στο να χαλαρώσεις, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με το θυμίαμα που θα επιλέξεις.Ευχαριστώ πολύ επίσης θα βοηθήσει αν κάνω καθαρισμό τον χώρο μου με θυμίαμα?
Να προσθέσω κάτι στην προηγούμενη απάντηση:Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω το σε μεγάλο βαθμό το άγχος?? Κάποιο είδος διαλογισμού, κάποια τελετουργία κτλ...?
Δεν έχω διαγνωστεί, έχω όμως γενικά πολύ άγχος ακόμα και για μικρά πράγματα μπορεί να μου προκαλέσει έντονο stressΈχεις διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή ή κάτι συναφές; Ή απλά έχεις ανεξήγητο άγχος κατά τη διάρκεια της ημέρας ;
(Ιτς οκ, χρειάζεται και η Ιατρική, δεν είναι όλοι κακοί Εβραίοι.)
Το άγχος συσχετίζεται με το ηλιακό τσάκρα, καθώς άτομα με προβλήματα άγχους έχουν πάντα στομαχικά προβλήματα, το οποίο (στομάχι) κυβερνάται από το ηλιακό τσάκρα.Να προσθέσω κάτι στην προηγούμενη απάντηση:
Το άγχος έχει να κάνει με δυσλειτουργία του τσάκρα της βάσης. Το τσάκρα της βάσης έχει να κάνει με την επιβίωση, και κάθε είδους φόβου, συμπεριλαμβανομένου του άγχους προέρχεται από αυτό το τσάκρα.
Οπότε μπορείς αφού ανοίξεις όλα τα τσάκρα (από το τρίτο μάτι μέχρι το τσάκρα της βάσης, τα άλλα δεν είναι τόσο σημαντικά) σύμφωνα με αυτή τη σελίδα:
Ανοίγοντας την Ψυχή
satanismos.gr
Να κάνεις αυτόν το διαλογισμό κάθε μέρα για να το εξισορροπήσεις:
Διαλογισμός Τσάκρα Βάσης
satanismos.gr
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan