Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Şifacı Tanrılarımız hakkında

Xaji

Member
Merhaba, iyi günler dilerim hepinize.
Sağlık konusunda Tanrılarımızdan bilgi almak istiyorum. Acil durumlarda sağlık personeli olan SS'lere yardım ederler mi? Örneğin, o an zihnimize konuşarak veya bizi yönlendirerek müdahale ederler mi? Bazen acil vakalar da çok stres oluyorum. yanlış bilmiyorsam, demonlar bizim içimize girip belli bir süre kontrol edebiliyor. Tanrılar da bunu yapıyor mu, bilmiyorum. Bu yazıyı bir yerlerde görmüştüm ama unuttum.

Ayrıca, ülkelerdeki sağlık simgesinde yer alan Asanın etrafını saran yılan simgesi, Asklepios Tanrımızı simgeliyor. Keşke her alanda Tanrılarımıza ait işaretlerimiz olsaydı, bu durum beni mutlu etti.

Merhaba, iyi günler dilerim hepinize.
Sağlık konusunda Tanrılarımızdan bilgi almak istiyorum. Acil durumlarda sağlık personeli olan SS'lere yardım ederler mi? Örneğin, o an zihnimize konuşarak veya bizi yönlendirerek müdahale ederler mi? Bazen acil vakalar da çok stres oluyorum. yanlış bilmiyorsam, demonlar bizim içimize girip belli bir süre kontrol edebiliyor. Tanrılar da bunu yapıyor mu, bilmiyorum. Bu yazıyı bir yerlerde görmüştüm ama unuttum.

Ayrıca, ülkelerdeki sağlık simgesinde yer alan Asanın etrafını saran yılan simgesi, Asklepios Tanrımızı simgeliyor. Keşke her alanda Tanrılarımıza ait işaretlerimiz olsaydı, bu durum beni mutlu etti.
Demonlar bizim içimize girip bizi kukla gibi oynatamıyorlar, bu bir yanlış anlaşılma. Tanrıları, Demonları veya astraldeki herhangi bir varlığı, enerjiyi veya ruhu invoke ederek kendi bedeniniz içerisine alabilirsiniz. Bu durum sadece Demonlar ile sınırlı değildir. Tanrı ve Demon arasındaki farkı ve kademeyi de yanlış anlamış olabileceğinizi düşünüyorum. Demon denilen rütbe, çok yükselmiş ama henüz Tanrı olmamış İnsanlara verilen bir İsim. İnsan ile Tanrı arasındaki varlıklardan biri denilebilir. Bu sebeple Tanrılar, Demonların yapabileceği her şeyi ve hatta üstünü yapabilirler.

İnvokasyona geri dönelim, bir enerjiyi, varlığı veya ruhu invoke ettiğinizde o sizi kukla gibi kontrol etmez. Sadece sizin ruhunuz, bedeniniz ve hisleriniz ile bağ kurar. İnvokasyon iki varlık arasında yoğun bir bağlantı ve iletişime sebep açtığından Astral iletişim, telepati, ölüler ile konuşma (Nekromansi) ve Tanrı davetlerinde kullanılabilir.

Yüksek Rahibe Maxine, Ölülerin ruhlarını invoke ederek onlara yaşamsal deneyimleri yeniden yaşatabilmenin mümkün olduğundan bahsetmiştir. Örneğin yemek yemek, cinsellik, koşmak, dans etmek gibi vs.

Sorunuza gelelim. Tanrılar onları Invoke etmeseniz de size görünen ve görünmeyen yollar ile siz farkında olsanız da olmasanız da yardım edebilirler. Eğer hastaların oluşturdukları stres ortamına karşı sakin ve soğuk kanlı olmanız gerekiyorsa bu konuda da size yardımcı olabilirler. Bir sağlık çalışanı olarak Şifa Tanrılarımızdan yardım alabilirsiniz.

Tanrılar onlara ulaşmamız, samimi hislerimiz ile onlara dua etmemiz ve onlar ile yakınlık kurmamızdan mutluluk duyarlar. Siz de sağlık kariyerinizi kutsamaları ve işinizde size destek olmaları için Lord Valefor, Lord Asklepios veya Lord Zeus'un ritüellerini yapabilir ve onlardan destek isteyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bilgilendirici bir yazı oldu benim için
Bedenin içine girme konusunda büyük ihtimal ben yanlış anladım ama bazı demonların eğlenmeyi sevdiğini bizim bedenimiz aracılığıyla konuştuğu yazısı görmüştüm dilerseniz size atıyım yazıyı ben yanlış çevirdim sanırım

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back