Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

ŞEYTANIN Tanrı olma süreci?

Nicky1337s

New member
Arkadaşlar esenlikler, ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın , umarım iyiysinizdir,
1. ŞEYTAN BABA NASIL Tanrı oldu ?
2. Bu süreç nasıl oldu?
3. Magnum Opus nalsıl keşf etdi böyle bir şeyin varlığından nasıl haberdar oldu ,yani nasıl oldu bu , ki abi teknikler ve başka şeyler var, istikrarlı şekilde çalışıyorsun ve Tanrı oluyorsun
4. ŞEYTAN Kendisinin nasıl Tanrı olduğunu anladı?

Şimdiden teşekkür ederim

Bence bu süreci doğrudan Satya Babamıza sormanız daha uygun olacaktır. Diğer sorularınızın cevaplarınıda sitemizde "Şeytan" diye aratarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bence bu süreci doğrudan Satya Babamıza sormanız daha uygun olacaktır. Diğer sorularınızın cevaplarınıda sitemizde "Şeytan" diye aratarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Abicim yanıt için twşekkür ederim ,ben daha yeniyim kendi koruyucu Demonumu bile hiss etmiyorum

Bunlar hissi süreçlerdir. Varlığını bilmediğiniz şeyin bilgisine spiritüel bir kavrayış ile ulaşırsınız. Satanas Babamızın sürekli bilgisinin genişlemesinin yolu budur.

Bazen insan şüpheye düşüyor şüphesini gidermek için bilgililere danışıyor, inandığı şeyi doğrulatmak için şüphe insanı yer bitirir, bana göre şüphe bir nevi ruhun karanlık gecesi derlerya aynen öyle, bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz, idrak ederek his ederek, bize ne kadar anlatılırsa anlatılsın anlaya bildiğimiz kadarını anlarız şahsi görüşüm, ŞEYTAN babanın nasıl TANRI olduğunu biz kavrayamayız, benim asıl merak ettiğim şudur, evrende bu malzemeler vardı ki ŞEYTAN baba TANRI oldu, evrenin bu potansiyelini kıllandı, ben öyle anlıyorum, yoksa TANRILIK yoktanmı var edildi, bunu anlamıyorum Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back